Så ändrar Frambroms på en Can Am Outlander

I Can Am Outlander presenterar fyra skivbromsar. Tjockleken på den främre bromsen är monterad bakom framhjulet på styrarmen och döljs av ett metallhölje. Locket och oket är fästa vid ramen hos Outlander genom fästbultar. Skruvarna på locket och bromsok är olika, men båda är klart synliga. Saker du behöver
insexnyckel ställa
Ratchet
Hylsnyckelsats
Caliper Tool Review New pads
Visa fler instruktioner
1

bort de fyra skruvarna som fixerar metallhöljet över bromsok med en insexnyckel. Dra bort luckan från ramen och ställ den åt sidan.
2

Lossa och ta bort de två fästbultarna som fixerar bromsok på ramen runt rotorn med hjälp av ett Ratchet och uttag. Dra tjocklek från ramen och tag bort bromsbeläggen.
3

Placera den lilla runda plattan på Mätmarkörverktyget på mitten av kolven inuti bromsok och metallplattan på ramen av tjocklek mittemot kolven. Vrid handtaget medurs tills kolven helt dras in i bromsoket. Ta bort verktyget.
4

Place de nya dynorna i bromsoket i samma position som den gamla kuddar. Placera bromsok tillbaka på ramen runt rotorn och för in de kvarhållande bultar. Dra åt bultarna tills ombonad.
5

Placera täckplåten på ramen och sätt de kvarhållande bultarna. Dra åt bultarna tills ombonad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118495.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.