Instruktioner för att ansluta en adapter för att köra 2 luftkonditioneringar på en RV

En fungerande luftkonditionering är en av de största komfort för användaren av ett fritidsfordon. Större husvagnar behöver två luftkonditioneringar att kyla livsrum i varma eller fuktiga klimat, och det oftast är en enhet som betjänar de viktigaste kommunala området och en annan portion sovrummet. Många äldre husvagnar - och nästan alla av dem drivs genom en 30-amp-anslutning - inte kommer att kunna driva enheter samtidigt utan tillsats av en eftermarknad adapter. Adaptern säkrar start-up cykler av varje kondensor, vilka spikar strömstyrkan efterfrågan, aldrig hända på samma gång. Saker du behöver
Strömtillförsel Skruvmejsel adapter
ELLER skiftnyckel
20-amp förlängningssladd
Visa fler instruktioner
1

Fäst eftermarknaden adapter energihushållning till din RV i enlighet med tillverkarens anvisningar. Typiskt är såld enhet med fästen för en skruvmejsel eller en skiftnyckel, och du kommer att bli ombedd att montera den antingen i generatorn viken eller i viken som avsatts för att lagra din landkabeln nätanslutning.
2 < p> Följ adaptern tillverkarens anvisningar om anslutning av enheten till de två ACs och din RV termostat kontroller. En serie av tydligt markerade terminaler på adaptern måste matchas för att dra ledningar som betjänar de separata AC enheter och ledningar som kommer från termostaterna. Anslut din RV till landström som du normalt
3

skulle fästa din 30-amp sladd landström till rätt uttag på campingen strömmen piedestal.
4

Kör en tung förlängningssladd från 20-amp uttag på sockeln till kontakten levereras på adapter för detta ändamål. Det ska vara tydligt markerade.
5

Låt din nya energiledningssystem för att driva de två ACs i tandem, om än inte samtidigt. Det kommer att programmeras att kompromissa kraven från dina AC termostater med den makt den har tillgänglig, och väg som strömmen automatiskt. Det finns ingen manuell omställning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117343.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.