Polaris Predator startar inte

Polaris utformat sin Predator ATV som en prisvärd tävlings quad byggd för kursen, komplett med kraft och acceleration krävs för att konkurrera. Men om din Polaris Predator inte startar, gör några högpresterande varumärkena egentligen ingen roll. Om du upplever startproblem, har Polaris inkluderat specifika felsökningstips i bruksanvisningen som behandlar startproblem, organiseras beroende på om det är det elektriska systemet eller motorn som orsakar problem. Felsökningstips vara konsekvent i alla Polaris Predator modeller genom det fabrikat: s sista år under 2006 och 2007. Saker du behöver Sida 2 rena butik trasor
Wrench
Wire-borste
1 dl vatten
1 msk. bakpulver
12,8-volts ersättningsbatteri
12,8-volts separat batteriladdare
Blyfri bensin
Polaris PS-4 motorolja
tändstiftsnyckel
NGK DCPR8E byte tändstift
Tändstiftsgap verktyg
Visa fler instruktioner
Elektrisk
1

Använd Predators elstart. Om motorn inte ens vända sig, finns det antagligen något fel på ATV elsystem.
2

Kontrollera att motorns stoppknapp på vänster handtag är knäppt till den centrala "RUN"-läge, att choken dras, och att transmissionen är i friläge. Annars kan den Predator starter fungerar inte.
3

Kontrollera batteriet om motorn fortfarande inte går att slå över. Batteriet sitter under den bakre hytten. Gå till batteriet genom att ta bort sätet skruvar, sätet och den bakre hytt med en vanlig skiftnyckel.
4

Lossa batteriet band som håller batteriet i sitt fodral. Lossa den svarta (negativa) kabeln först, följt av den röda (positiva) kabel. Lyft batteriet försiktigt ur fodralet.
5

Ersätt batteriet med ett nytt 12,8-volts batteri om originalet är sprucken eller skadad.
6

Skrapa bort eventuell korrosion på batteripolerna, med hjälp av en tråd-borste.
7

Skölj terminalerna med en lösning av en kopp vatten blandat med en matsked bakpulver. Torka av kontakterna med en ren butik trasa.
8

Ladda batteriet helt till 12.8 volt med en separat batteri-laddaren.
9

tillbaka batteriet genom att returnera det till batterihållaren i Predator bakre fall och ansluta de band som håller den nere. Återanslut den röda (positiva) kabeln först, därefter den svarta (negativa) kabel. Sätt tillbaka den bakre förarhytten och Predator förarstolen.
10

använda startmotorn. Ta din Predator till en certifierad återförsäljare om motorn fortfarande inte går att slå över.
Motor
11

Använd den elektriska startmotorn. Om motorn blir över men ändå startar inte, själva motorn är sannolikt orsaken till problemet.
12

Kontrollera att det finns tillräckliga nivåer av bränsle i tanken. Om inte, fyll Predator tank med blyfri bensin och starta motorn.
13

Kontrollera nivåerna motorolja. Park quad på plan mark och ta bort den främre hytten av Predator för att komma åt motorn och oljetanken.
14

Avlägsna oljepåfyllningslocket och oljestickan och torka av all olja ur oljestickan med en ren trasa . Sätt tillbaka oljepåfyllningslocket och oljestickan helt och ta bort dem.
15

Fyll oljetanken med Polaris PS-4 olja om oljan på oljestickan är lika med eller lägre än det "ADD" linje på sidan av mätstickan. Skruva på oljepåfyllningslocket och stickan på plats igen.
16

Inspektera skicket på tändstift, som ligger i varje Predator två cylindrar. Ta bort varje tändhatten. Rotera varje plugg moturs med en tändstiftsnyckel och dra den försiktigt ur cylindern.
17

Ersätt tändstiftet med ett nytt NGK DCPR8E pluggen om elektrod-änden av originalet är svarta och brända, vit och spröd, eller på annat sätt skadade.
18

Ställ varje tändstift har gapet till exakt 0,035 inches. Denna klyfta är mätning av bredden mellan kroken i ena änden av pluggen. Skjut kroken slut försiktigt mot en hård yta för att förkorta avståndet tändstiftet
19

.

20

Dra krokänden med ett tändstift gapet verktyg för att vidga springan tändstiftet.
21

Rotera varje tändstift medurs till dess respektive cylinder med en tändstiftsnyckel. Sätt tillbaka locken tändstift. Sätt tillbaka den främre hytten.
22

Använd startmotorn igen. Om problemen fortsätter, ta Predator till återförsäljaren för ytterligare inspektion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118471.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.