Hur säkra en Cab Över en Camper

Vanligtvis kallas lastbil campare, Cabover campare sitter i sängen av en pickup med en våningssäng område som sträcker sig fram över taket på lastbilen. Eftersom de utförs på baksidan av en lastbil, kan Cabover campare tas i områden med svår terräng som husbilar och husvagnar inte kan passera. Av säkerhetsskäl är Cabover campare fästa flaket för att hålla den från att glida och studsar runt i lastbilen. Saker du behöver
Camper tie-down fästen
Padding
Förbindingsskena kedjor med vantskruvar
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Orientera tie-down-konsolen så fästarmen pekar på den yttre kanten av lastbilens flak. Sätt i tie-down parentes i fickorna hörnet intressenter på rälsen av flaket. Placera stoppning järnväg skydd under hållarna med fingrarna. Skjut spännband ordentligt i hålen, och peka fästena ner med en gummiklubba om det behövs.
2

Fäst tie-down fästen till lastbilen järnväg. Skruva fast bultarna i fästet genom öppningen på insidan av insatsen fickor. Dra inte åt skruvarna helt.
3

Fäst spärrarna. Skjut klämmorna under den bakre insidan läppen av sänggrind. Linje hålen i klämmorna upp med hålen i fästet och skruva i bultarna med fingrarna. Dra fästet monteringsbultarna och klämman monteringsbultar tätt med en skiftnyckel.
4

Ladda husbil på lastbilen säng, vilket ger en 1-tums utrymme mellan den främre väggen av husbil och lastbilens främre sänggrind.
5

Fäst krokarna på ena änden av de växande kedjorna till tie-down hål i armen av konsolerna. Anslut krokarna på de motsatta ändarna av kedjorna till fabriken installerat tie-ner fästena på hörnen på sommarlägret.
6

Dra åt vantskruvarna på kedjan med händerna tills allt slack har tagits bort från kedjorna. Dra åt vantskruvarna ett helt varv ytterligare med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118717.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.