DIY Camper Trailer

Camper trailers, i vardagligt tal kallas resor släpvagnar eller husvagnar är bogserbara hjulförsedda bostäder dras antingen genom en konventionell stötfångare bogsera-paketet eller genom ett femte hjul hitch i en pickup säng. Medan camparesläp är nästan universellt köps - ny eller begagnad - som en komplett enhet, är det fullt möjligt att bygga en gör-det-själv, eller DIY, version. Innan faktiskt börjar bygga någonting, eller att köpa några komponenter, är det viktigt att tänka på vilken nivå av bestämmelsen du kommer att kräva för att vara bekväm med din husvagn släpvagn. Instruktioner
1

Bestäm vilken nivå av bestämmelsen du kommer att kräva av din 12-volts elsystem. I sin mest grundläggande, kommer ett 12-volts uppkopplingen till en djupt cykel batteri behövs för att förse dig med en takbelysning fästs i taket. De flesta husbil användare vill ha en rad 12-volts uttag placerade på lämpliga platser runt husbilen interiören, och 12-volts värmare, spisar och kylskåp finns tillgängliga. Om du vill ha dragfordonet laddning din släpvagn batteri, korrekt kallas en coach batteri, behöver du en isolator för att förhindra tränare systemet tömmer motorn batteriet.
2

Bestäm om du kommer också dra nytta av en 120-volts installation med en shore nätsladd, så du kan använda vanliga hushållsapparater i husbilen trailern. Om så är fallet, kommer du också att behöva montera en fordonsbaserade effektbrytare. A-omvandlaren laddare kan monteras som automatiskt laddar din coach batteri när du är ansluten till ett rutnät källa. Din vattensystem kan också vara fristående eller använd en hookup
3

, kallas en stadens vatten-anslutning. En 12-volts pump trycksätter ett VVS-system när den känner ett tryckfall, medan stadens vatten-anslutningen används de viktigaste s påtryckningar för att göra vattenflödet. De båda använda samma rörsystem, som är tillverkad av en lätt PVC-rör. Sänkor och dusch rinna ned i en grå vattentanken, som måste tömmas i en auktoriserad dumpa station. Toaletter dumpa in i en annan anläggning tank, en så kallad svart vattentank, eller så kan du använda en kemisk toalett eller en kassett toalett.
4

Betrakta nivån på väderskydd och isolering du behöver. På vissa ställen en enkel sluten låda konstruerad av metall bågar och en hud av marint-plywood kommer att göra en adekvat husbil, medan mer aggressiva klimat en fullständig extern hud eller vattentät aluminium sidospår eller glasfiber ark kan vara en nödvändighet. Isolering kan limmas på väggarna i styva ark eller anskaffas i rullar och hålls på plats av inredningen. Hursomhelst, måste det vara tillräckligt för att stoppa överföringen av värme eller kyld luft genom väggarna.
5

Försäkra din husvagn släpvagn prenumererar på alla rättsliga krav. I vissa stater en förändring i användning deklaration skall göras till Department of Motor Vehicles säger att en sluten eller öppen släpvagn har omvandlats till en husbil. Om du har elektriska bromsar monterade, måste de arbeta, och de måste vara ansluten via en sju-stifts skumt. Hörnen på släpvagnen måste ha varselljus, och på baksidan av vagnen måste ha stopp /blinkers och sidoljus och en tagg ljus. Den totala vikten av husvagn släpvagn, din bogsera fordon och allt gods, inklusive människor, får inte överstiga dragfordonet uttalade maximum.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118311.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.