Typer av dra släpvagnar

dra släpvagnar träffas nästan varje dold bogsering behov av en lastbil ägare. Dessa trailers haul möbler, hästar, boskap, bilar, båtar och maskiner. Dra släpvagnar kräver olika styrka missöden och elektroniska anslutningar på lastbilen, beroende på tillverkare och vikten för släpvagnen. Trailern har antingen ett skumt stötfångare pull, som ansluter till kulan på baksidan av lastbilen eller en svanhals trailer, som låses fast i mitten av flaket. Dra släpvagnar hjälpa byggnadsarbetare, djurhållning och vardagliga människor haul något från en plats till en annan. Häst /Boskap

släpvagnstillverkare skapade häst och boskap släp att dra lantbruksdjur. Ungefär mellan 12 till 6 meter lång, kan hästtrailers haul 05:59 hästar med större versioner kan hålla upp till 16 hästar på en gång. De flesta, dock ha tillräckligt med utrymme för två till fyra hästar. Tillverkad i stål eller aluminium med trägolv, häst och boskap släp väger mellan 1.500 till 3.500 pounds. Hästar väger cirka 1000 pounds vardera, förutom släpvagnsvikt. Kontrollera att trucken har rätt dragkrok och kan dra vikten. Boskap inte innehåller partitioner för att separera varje häst. En step-up gångjärnsdörr snarare än en ramp stänger den bakre delen av släpvagnen. Boskap luckor kör längs sidan av släpvagnen i stället för slutna sidor med windows.
Släp

släp, en helt sluten släpvagn, skyddar innehållet från elementen och fäster det för långa avstånd eller hög hastighet. Det kan dra möbler och bilar samt något som passar inuti. Släp varierar i storlek ca 4 x 6 meter, till 8 av 16 meter. Mindre släp får inte ha broms eller signallampor.
Utility Trailers

Utility vagnar har en metallram och trägolv. Det kan ha ett flak eller upphöjda sidor. Denna stil är 14 till 20 meter lång. Dessa trailers haul maskiner, bilar och andra föremål som inte behöver skydd av ett inbyggt släp. Lämplig för hem förbättring eller byggande jobb, kan vagnar med upphöjda sidor bär säkert sten, jord och kompost.
Båttrailers

Båttrailers finns i olika typer, inklusive våningssäng , roller och kombination. Den våningssäng trailer skyddar båtar bättre under lastning och resor. Rullen stil har rullar för att hjälpa lasta bagageutrymmet. Generellt våningssängar trailers fungerar bäst för aluminium stövlar och djupa vatten. Roller släp kan lasta båtar i grunt vatten. Kombination trailers erbjuder det bästa av båda alternativen. Tillverkarna gör alla typer av aluminium och stål. Storlek varierar kraftigt, på grund av variationen av båtens storlek och typer som finns på marknaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117837.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.