Trailer däcksäkerhet

The National Highway Traffic Safety Administration erbjuder säkerhetsnormer för trailer säkerhet . Den NHSTA rekommenderar att förarna använder rätt typ av däck vid körning med släpvagn . Säkerhetsrekommendationer omfattar användning av samma storlek däcken och följa tillverkarens angivna belastning standarder för släpvagnar och däck konstruktion . Däckstorlek

Däckstorlek är viktigt när det gäller att säkert transportera laster på en släpvagn . Däck bör stödja maxvikt belastningar för släp , och de bör bytas om de slits ut snabbt eller utför lägre än standard . Minskad belastning belopp och justera skumt är ett annat sätt att öka däckens prestanda .
Load Rating

däck som använts för bogsering har en belastning som ligger på däcksidan . Detta antal varierar beroende på däckdimension och släpvagnsvikt . Föraren måste kontrollera släpvagnar manualer för att ta reda på belastningsgrad för däck för att säkert dra släpvagnar . Att upprätthålla rätt lufttryck är viktigt för däck för att uppfylla deras krav Lastbedömningspoängen .
Däckkonstruktion

Trailer däck brukar anges med en ST , och de ' re konstruerad i bältade och radial konstruktion . ST däck för släpvagnar är mer hållbara , har en lättare sidovägg konstruktion och fungerar på en lägre lufttryck . ST däck är också konstruerad för att stå emot väder försämras , och de ger den bästa säkerheten för släpvagnar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117914.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.