Hur du installerar ett tropiskt tak på en Camper Trailer

En husbil trailer är en sektion dragen anordning som är en del styv trailer och delvis hopfällbara tält, de delar som kopplas vanligtvis genom marina segling tack. En tropisk tak är ett sekundärt tak utplacerade ovanför avsnittet tält, utformad för att ge en isolerande luftspalt mellan dess undersida och toppen av tältet. Den tropiska taket håller tältet del av husbil trailer kylaren, skyddar tältet materialet från smuts och skador från fallande föremål och förhindrar dagg uppbyggnad från droppar på tältet korrekt. Det ytterligare skiktet tillåter även tältet att ha en ventilationsluckan som låter uppvärmd luft flykt, vilket annars skulle låta regn i. Några är gjorda med en reflekterande yttre skal avsett att minska den mängd sol penetration. Saker du behöver
Tropical tak med tillverkarens tillbehör
Gummiklubba
Visa fler instruktioner
1

Consult litteraturen som medföljer din tropiska tak för detaljerad installation instruktioner. Det finns ingen branschstandard för erektion stil, sekvens eller utrustning.
2

Distribuera de stela stöd som löper längden på den tropiska taket från för till akter. Vanligtvis kommer det att finnas två stöd som kan ta formen av teleskopiska eller utvidga tältpinnar gled in sydda mottagare eller slingor tyg, eller inbyggd stöder liknar pool nudlar som utvecklar sig med duken.
3 < p> Distribuera de upprättstående stolpar mellan tropiska tak och den övre delen av husbil trailer eller marken. Insatsen toppar upprättstående stolpar in i uttag sydda i duken. Alternativt kan stub bärare för att hålla kvar den tropiska taket bort från tältet. Dessa hålls på plats av stålvajrar trädda genom förstärkta öglor i tyget.
4

Distribuera lyftbyglar som ger den tropiska taket från sida till sida styvhet. Passera dem genom sydd-i T-mottagare, eller trä dem genom slingor av tyg sys till utsidan av den tropiska taket. Montera lyftbyglar vid varje ände i socklar sydda i duken eller fastklämd de upprättstående stolpar.
5

Använd stålvajrar för att ge hela strukturen styvhet, om tillverkaren antyder eller ger dem. Stretch stålvajrar mellan förstärkta öljetter i tyg av tropiska taket till tältpinnar, köra dem med en gummiklubba i marken i ett mönster som dikteras av tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118226.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.