Hur man lägger in en bil i Neutral Utan nyckeln i tändningslåset

Det är bra att veta hur man sätter en bil i neutralläge utan nyckel i tändningslåset. Om bilen nyckeln tappas bort eller stjälas, kan det fortfarande vara nödvändigt att förflytta fordonet. Dessutom, om en äldre bil köps för endast delar, får fordonet inte komma med en nyckel. Att sätta en bil i neutralläge utan nyckel är inte en färdighet som de flesta människor besitter. Automobile mekanik och bogsera operatörer lastbil använder ofta tekniken. För genomsnittlig förare, kan lära sig att flytta ett fordon utan en nyckel spara tid och frustration. Saker du behöver
hjulblock
Ficklampa
Open fordon
Visa fler instruktioner
1

block Position hjul antingen framför eller bakom alla fyra däcken för att säkert hålla bilen på plats. Auto Bilreparationer hemsida förklarar att inte använda hjulblock eller placera dem fel kan det orsaka att fordonet att rulla framåt eller bakåt medan den sätts i neutralläge. Om bilen börjar rulla, kan allvarliga skador uppstå om bilen inte stoppas snabbt nog.
2

Slå på ficklampan och försiktigt krypa under bilen med de personer tillbaka på marken. Använd ficklampa för att hitta bilens växellåda. Auto Bilreparationer hemsida förklarar att överföringen oftast ligger nära motorn.
3

Lokalisera kabeln som löper parallellt med överföringen. Rätt kabel har en omkopplare och hävarm fäst vid den. Koppla bort kabeln och skjut bakåt på spaken tills det gör ett klickande ljud två gånger. Auto Bilreparationer hemsida förklarar att spaken ska skjutas mot den bakre änden av fordonet.
4

Kom ut från bilens undersida och tryck på bilen utan att ta bort hjulet block. Om förfarandet fungerade korrekt, bör bilen rör sig något om den är i neutralläge. När bilen är framgångsrikt i neutralläge den kan skjutas och flyttas till en annan plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118001.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.