Specifikationer för en ATV Snöplog

Designad för off road kul och slet ner spår, är ATV ett mångsidigt fordon. På vintern är ett bra tillbehör för en ATV snöplogen. Med en snöplog, utför din ATV en användbar utomhus jobb, och din uppfart blir rensas på nolltid. Typ av ATV
p Det finns flera olika fästen beroende på din typ av ATV. Populära ATV varumärken är Arctic Cat, Bombardier, Honda Rancher, Honda Rubicon, Kawasaki Brute Force, Polaris Sportsman, Suzuki kung Quad och Yahama Grizzly. Det bästa sättet att se till att du kan montera din snöplog bladet är en universell montagesats. Addera Universal ATV monteringssatser

Swisher gör en topprankad universal atv monteringssats kompatibel med plogblad, hinkar dumpa och lyftare pall. Dessa universella monteringssatser passar de flesta ATV fordon med A-armar och framvagnen. Med en monteringssats installerat kan du installera några bilagor snöplog. Andra universella monteringssatser finns på CycleCountry.com, snowbear och 4WheelOnline.
Olika tillbehör Snöplog
p Det finns en mängd olika tillbehör snöplog. Den viktigaste delen av snöplogen är bladet, men du kan också behöva en bar plog slitage, grus skid kit, tunga kedjad däck, plogblad sidoväggar, wire vinsch rep, ett plogblad kontroll klaff och en power pivot. De flesta av dessa tillbehör är inte nödvändigt, men kan ge enklare alternativ för snöröjning.
Snöplog Blades

Från Swisher, plogblad kit innehåller tunga lekare med dubbla engagemang och flera vinkel justeringar, tunga framkant och visar sladd. Tillverkad av stål, har Swisher bladsats dimensioner 50-av-22-inches.

Snowsport är en annan tung snöplog varumärke. Den producerar en mängd olika storlekar för snöplog blad, inklusive 48-tums, 54-tums, 60-tums, 66-tums och 72-tums blad. Snowsport bygger plogar med anti-korrosiv anodiserad aluminium.

Cycle Country producerar en 52-tum till 72-tums X-Force snöplog blad. X-Force serie blad inte är gjorda av stål, därför är de lätta och inte rostar. Istället är de gjorda av poly med RibCore Teknik och väger ungefär 34 kg. med en höjd av 15,5-inches. De kommer också med en 3-tums dubbelsidig slitage bar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118050.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.