Hur att hitta värdet av en femte-Wheel Camper

Designad med ett extra rum som skjuter fram över sängen av lastbilen vid bogsering, påhängningshöjder campare är den mest rymliga av alla resor släpvagnar. Designen ställer även släpets hitch-punkten i sängen av pickup, över truckens bakaxel, vilket gör det lättare att manövrera än en vanlig trailer. På grund av dessa fördelar, påhängningshöjder husbil priser och popularitet tenderar att vara högre än andra husvagnar i sin klass. Oavsett om du köper eller säljer en ny eller begagnad enhet måste du veta hur man hittar värdet av ett femte hjul husbil för att få bästa pris. Saker du behöver
Prissättning guideböcker
Visa fler instruktioner
1

Jämför enheten med liknande, jämförbar utrustade påhängningshöjder campare från samma år, storlek och tillverkning som är till salu, eller har nyligen sålt. Handla flera återförsäljare för nya enheter. Kolla på nätet och i tidningar för begagnade alternativ.
2

Slå upp värdet i en RV prissättning guide-bok. Den nordamerikanska Automobiles Association (NADA) publicerar en guide rekreation fordon, både i print och online.
3

Skaffa en bedömning från en opartisk källa. De flesta återförsäljare kommer att erbjuda en kostnadsfri bedömning på ett begagnat fordon.
4

Beräkna avskrivning på en begagnad enhet genom att ta reda på vad enheten säljs för nya. Femte hjul avskrivningar listor på cirka 30 procent under de två första åren och ungefär fem procent per år efter det, tills de är ca 10 år gammal. Efter 10 år, subtrahera cirka tre procent per år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117953.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.