Hur Ersätt lagren Styrspindel på en Yamaha Grizzly

En Yamaha Grizzly är ett stort All Terrain Vehicle (ATV) med många olika motoralternativ modeller. De styrlager är vad gör att du kan vrida styret. Lagren är små metallkulor dolda inuti en metallring. Det finns två lager i rattstången. Rattstången döljs av en övre och nedre monteringsplatta ansluten till styret. Du kommer att behöva olika storlekar verktyg för olika årsmodeller, men verktygen är av samma typ. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
skruvmejsel
ersättningslager
Visa fler instruktioner
1

Park Grizzly på en väl- lit plan yta. Ta bort de fyra skruvarna från den övre monteringsplattan med ett Ratchet och uttag. Avlägsna plattan och styret.
2

Ta bort de fyra skruvarna från den nedre monteringsplattan med ett Ratchet och uttag. Dra plattan utanför ramen och ställ den med den övre monteringsplattan. Addera 3

bort låsmuttern från toppen av rattstången med ett Ratchet och uttag. Dra muttern från rattstången. Bänd gamla styrningen lagret inifrån rattstången med hjälp av en skruvmejsel.
4

Placera den nya nedre styrningen lagret i kolonnen och knacka det på plats med hjälp av en skruvmejsel. Placera det övre lagret i kolonnen och knacka det på plats. Återmontera styrrammen motsatt sätt som du isär det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118523.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.