Yamaha Grizzly 660 Oljebyte Instruktioner

En Yamaha Grizzly 660 är en all-terrain fordon med en 654-cc, fyrtakt, vätskekyld motor. Denna ATV använder standard Yamaha fyrtakts olja och rymmer tre och en halv liter i vevhuset. Du behöver bara några få verktyg för att byta olja och oljefilter på denna ATV. Oljefiltret är på oljepumpen på baksidan av vevhuset. Bottenpluggen är i botten av vevhuset. Saker du behöver
Gummihandskar
dräneringskärlet
Ratchet satt
3-1/2 liter fyrtaktsolja
Byte filter
Visa fler instruktioner

1

Sätt gummihandskar på händerna. Placera ett uppsamlingskärl under drain muttern på undersidan av vevhuset. Ta avloppet muttern med en spärrfunktion set.
2

Tappa ur oljan i tråget. Sätt tillbaka och dra åt avloppet muttern.
3

Vrid oljefiltret till vänster för att ta bort den. Placera det nya filtret på oljepumpen och vrid den åt höger tills den fäster. Kassera det gamla filtret.
4

Avlägsna oljan locket från sidan av vevhuset. Häll fyrtakts olja i vevhuset och ersätta oljan locket. Starta motorn och kör Grizzly under minuter eller två. Stäng av och och ta bort oljan locket från sidan av motorn och kontrollera oljenivån. Om oljenivån är under den heldragna linjen på oljestickan, sedan lägga till mer olja därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117973.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.