Polaris Sportsman 500 Problem

En av Polaris 'mest framgångsrika modeller av verktyget terrängfordon (ATV), den Sportsman 500, är ​​utsatta för samma operativa problem som alla fordon. Företaget erbjuder felsökningstips i instruktionsboken att vägleda ägare genom smärre reparationer. Elektrisk

Om motorn inte startar över när du använder startmotorn, finns det sannolikt ett problem med Sportsman 500 elsystem. Polaris rekommenderar ägarna bort och serva quad batteri. Ägarna kan använda en lösning av bakpulver och vatten för att rengöra uppbyggd från batteripolerna och en separat driven enhet för att ladda batteriet till de rekommenderade 12,8 volt.
Motor

Många olika system och delar kan orsaka motorproblem som gör Sportsman 500 stall, misständning eller fungerar dåligt. En av de vanligaste kan vara otillräckliga bränslenivåer. Tanka med antingen blyad eller blyfri bensin med en pump oktantal på 87 eller högre om detta är fallet.
Tändstift

Att felsöka tändstiftet , ta bort den från Sportsman 500 s encylindrig och inspektera isolatorn spets. Ersätt den med en ny NGK BKR6E tändstiftet om spetsen bränns eller sprött. Justera gapet tändstiftet till exakt 0,035 inches innan du installerar pluggen.
Överhettning

Otillräckliga nivåer av kylvätska kan orsaka Sportsman 500 överhettas. Felsöka detta system genom att lägga kylvätska till reservtank och kylaren reservoaren. Den Sportsman 500 tar en kylvätska blandning av 60 procent frostskyddsmedel och 40 procent kylvätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118574.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.