Nackdelarna med RVing

En fritidsfordon eller RV, är ett stort fordon oftast utrustade med sovande fack, badrum och andra bekvämligheter. Äga eller reser i en RV kan vara ett bra sätt att göra några resor samtidigt som fullständig frihet och självständighet på vägen. Men, för att njuta av den fulla kapaciteten att resa i en RV en viss mängd underhåll och nackdelar måste förutses. Fuel Economy

flesta husvagnar är stor - ungefär samma storlek som en liten buss - och kan kräva diesel eller en dyrare form av bränsle. Den tröga bränsleekonomi på de flesta husvagnar måste vägas in i kostnaden för korta och långa resor, speciellt om bogsering bilar eller andra föremål.
Särskild licens

Beroende på ange RV är registrerad i och den specifika storleken på fordonet, kan vissa licenser klassificeringar behövas för fordon som överskrider en viss viktgräns. Att vara säker på att vara i överensstämmelse med statliga regleringar för att driva din RV kan innebära extra kostnader eller tid deltar i utbildning och få en licens.
Svårt att köra

På grund av längden, höjden och massan av en RV, hanterar det trögt och kan vara svåra att kontrollera. Husvagnar är särskilt svårt att kontrollera under svarvning och backning. Vissa RV förare kan välja alternativa vägar till mindre vägar där det är mindre trafik, och på grund av detta att föraren kan ha svårt att navigera godkännanden av överhängande strukturer.
Sysslor
< p> Att resa i en RV ger fullständig frihet och autonomi var du vill resa, men tillsammans med det kommer ansvaret för att upprätthålla fordonets och stallar. Matlagning, städning och tvätt är alla bekvämligheter som kan förbises när på semester i ett hotell eller motell, men är en nödvändig del av rutinen när du reser i en RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118694.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.