Vad Är Teardrop Släp?

Teardrop trailers är några av de minsta camparesläp som finns på marknaden. De är ungefär storleken på en subcompact bil och ge övernattning för två personer. De fick sitt namn från sin distinkta form. Den främre av släpet är uppsvällda och böjd. På toppen, sveper ramen tillbaka till avsmalning baktill. Basen är platt för att möjliggöra hjulet och bogsering aggregat. Vagnens avsmalnande ger intryck av en droppform kortas till en sida. Historia

Teardrop trailer producerades först på 1930-talet. De blev en blomstrande industri som USA återhämtat sig från den stora depressionen och efter andra världskriget. De behållit sin popularitet som ett ekonomiskt och enkelt sätt att lägret under den så kallade guldålder motorväg resor under mitten av nittonhundratalet. På 1970-talet hade dock mest droppformade trailer producenter upphörde tillverkningen. Medan det för närvarande ett populärt återuppvaknande av denna resa stil, relativt få tillverkare finns, och många människor återställa vintage modeller eller bygga sina egna.
Utility
p Det finns en antal fördelar för användning av en Teardrop trailer som ett fritidsfordon. Först av allt, både dess aerodynamiska form och ringa storlek gör det en lätt trailer som lätt kan dras av en liten bil. Dessutom betyder inte bortskuren vid gas körsträcka hur övriga vagnar och fritidsfordon gör. Den droppformade kräver också relativt liten inställning jämfört med vissa andra fritidsaktiviteter bilmodeller, vilket gör det önskvärt för personer som inte vill ha en massa krångel medan camping.
Utseende

teardrop släpvagn med en svepande rundad form som smalnar baktill. Även taket, fram och bak är alla böjda, sidor och botten av släpvagnen är platta paneler. Den sitter ungefär fyra till fem fot över marken. Det är vanligtvis 4 till 5 meter bred och 8 meter lång. En bakre lucka ger tillgång till sovrummet eller en liten lastutrymmet. När ett separat lastutrymme är närvarande, öppnas en sidodörr i vardagsrummet. Teardrop trailers finns i ett stort antal färger. De vanligaste material som används för det yttre av kroppen är korrugerade aluminium, plåt och trä. Trä modeller tenderar att vara tyngre, men många användare njuta av utseendet och inte har något emot den förlorade gas körsträcka. Addera Interiör

interiörer med droppformade släpvagnar varierar så kraftigt som deras tillverkare. Vissa är relativt enkla och håller endast en sovalkov i ryggen. Andra erbjuder växelström, lastutrymme och bänkskivor. Vissa tillverkare installera även spisar och sänkor inne. Interiören i en Teardrop trailer är bilden av ekonomin, med varje tum av utrymmet som allokerats till en specifik användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118679.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.