Suzuki 50cc ATV Specifikationer

Suzuki LTA50 Quadmaster /QuadSport är en fyrhjulig terränggående fordon som tillverkas mellan 2000 och 2005 och marknadsförs som ett entry-level ATV för unga ryttare. Den LTA50 sysselsätter ett 49 kubik-centimeter motor och ett antal funktioner för att maximera säkerheten för oerfarna ryttare. Utformningen av fordonet försöker ge en kompromiss mellan prestanda och användarvänlighet. Motor och växellåda

LTA50 funktioner en 49 cc, tvåtaktsmotor med en encylindrig och luftkylning. Den har ett hål med 41 mm och en slaglängd av 37,8 mm. Dess kompressionsförhållande är 5,6-till-1. Bränsle leverans sker via en Mikuni VM12SC förgasare, och motorn startas av en elektrisk tändsystem. Den enda växlad växellåda har en automatisk koppling.
Chassi och fjädring

fordonets främre upphängning använder oberoende pendelaxlar och olja-dämpad spiralfjädrar. Den bakre upphängningen är via en vipparm och spiralfjädrar. Både främre och bakre upphängningar tillåter 2 inches av resor. Bromskraft ges av trumbromsar på både fram och bak. Fordonets hjul är monterade med all-terrain slanglösa AT16x8-7 däck.
Dimensioner

Fordonets axelavstånd är 32.5 inches, är dess totala längd 49.6 inches , dess totala bredd är 29,9 inches, och dess totala höjd är 29,3 inches. Den har en sitthöjd på 21,1 inches och markfrigång på 4,7 inches. Total vikt av fordonet är 156 kg.
Säkerhetsfunktioner

LTA50 har ett gasreglage begränsande system som ger föräldrar möjlighet att justera bilens toppfart, ökar ATV prestanda som föraren blir mer kompetenta. Dessutom kan en cut-off fasthållningslina en vuxen att omedelbart stoppa motorn på distans i händelse av en nödsituation genom att dra i linjen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117773.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.