Hur man reparerar en skadad däckvulsten

Vulsten på ett däck är den punkt vid vilken däcket obligationer med fälgen den är ansluten till. Om kulan går sönder eller skadas, måste du reparera den. På vissa däck, som slanglösa däck på cyklar, är reparationen avgörande för att tillåta dig att få däcket bytas ordentligt. Reparera pärlan är lätt att göra, men du måste vara noga med att följa en noggrann process för att göra det ordentligt. Saker du behöver
Tubeless däckvulsten lim
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Håll fälgen vertikalt och applicera däckvulsten lim. Limmet ska löpa längs utsidan av fälgen mellan varje uppsättning talade hål.
2

Låt limmet torka helt och applicera ett andra skikt direkt ovanpå det. Använd spetsen på en penna för att säkerställa att ventilen är ren och fri från lim. Addera 3

Spread lim längs däcket i mitten av basen bandet. Bastejpen är plåstret av bandet kör runt däcket.
4

Vänta på andra skikt av lim på fälgen och limmet inuti däcket att bli klibbig. När du trycker på limmet det ska kännas kladdig, men inte torka av.
5

Skjut däcket på fälgen börjar vid den övre kanten av fälgen med lim pärlor röra. Vrid fälgen som du drar däcket runt fälgen för att ge bättre hävstångseffekt.
6

Vänta 12 timmar för limmet att ställa in och byter hjulet på cykeln.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117956.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.