Hur man lägger ett slanglöst däck på en fälg

Mountainbikes använder ofta slanglösa däck för att minska vikten på hjulen installerade på din cykel. Detta gör det lättare för dig att göra långa turer på cykeln utan att känna som du bär en ton av vikt med dig. Den slanglöst däck brukar installeras på fälgen och fästs väl för att förhindra läckage. Till skillnad från vanliga däck, fungerar denna typ av däck under lägre lufttryck. Detta medger däcken för att sprida lite bredare för att öka sin kontakt med vägen. Saker du behöver
½ tesked diskmedel
32 gram vatten
tom sprayflaska
Cykeldäck pump
ersätter ventilspindeln cap
Visa fler instruktioner

1

Häll diskmedel och vatten inuti din tomt sprayflaska och skaka den i några sekunder för att blanda båda ingredienserna. Spraya lösningen inne i kanten av däcket för att bygga fukt för att pärlorna av slanglöst däck till pop på plats.
2

Ta ut plastlocket ventilskaftet av däcket och placera stem i fälgen är hål. Se till att skaftet spets är riktad mot hjulets centrum.
3

Justera sidoväggen etiketten med ventilskaftet, och montera den första däckvulsten i fälgen. Skjut pärlan med tummarna till mitten av fälgen, och montera den andra strängen på samma sätt. Kontrollera att båda pärlor av däcket är vid mittpunkten av fälgen.
4

Lossa låsmuttern på ventilskaftet spets med fingrarna. Anslut pumpen huvudet till ventilen spetsen, och säkra det på plats.
5

Pumpa däcket till ca 20 psi, vilket gör att pärlorna lätt tätningen på RIM: s sidor. Lägg in mer luft i däcket tills du hör ett lätt knäppande ljud i pärlorna.
6

Fortsätt att pumpa upp däcket med luft tills du är nästan nära den maximala psi. Du kommer att se detta noteras på däcksidan.
7

Ta ut pumpens huvud, och skruva tillbaka ventilens låsmuttern. Installera ett nytt plastlock ventilskaftet, och testa däck på din cykel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117955.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.