Hur man avkoda en VIN-nummer på en Banshee

Varje fordon som säljs i USA har ett unikt nummer Vehicle Identifcation, eller VIN, inklusive Yamaha Banshee. Du kan använda informationen kodas inom ett VIN-nummer för att hitta information om ditt fordon produktion. Instruktioner
1

Leta VIN-nummer på din Yamaha Banshee. VIN-nummer är i allmänhet finns på undersidan till vänster på ramen under din stator kåpan. Om du inte kan hitta ditt VIN-nummer, referera din Banshee s manual eller instruktionsbok --- eller ring Yamahas support direkt.
2

Börja avkoda Banshee VIN-kod genom att separera VIN-nummer, eftersom de har olika betydelser. Den första VIN tecknet står för platsen bilen tillverkades och byggdes på. Den andra och tredje VIN siffrorna visar bilens tillverkande företaget. Den 4: e-8: e tecken på VIN-nummer betyder detaljerna såsom varumärke, motorstorlek, och även vilken typ. Den 9: e tecknet är en säkerhetskod som används för att kontrollera att tillverkaren godkänt bilen till salu. Den 10: e tecknet i VIN-nummer står för det året bilen byggdes. Den 11: e siffran anger vilken anläggning fordonet har tillverkats i specifikt, bortsett från det allmänna tillståndet eller land plats anger vid det första tecknet i VIN-koden. De sista 6 tecken i ditt chassinummer anger fordonets personliga serienummer för att identifiera den med.
3

Använd den information du har hittat för att sälja ändamål eller forska bilens historia. Denna information är också till hjälp när man ser att köpa vissa delar eller delar fabrik för just din bil modell. Addera Avkodning bilens VIN-nummer
4

Öppna din dators webbläsare och besöka en gratis VIN avkodning webbplats som du litar på och en som är välkänd, såsom CarFax eller avkoda detta (se referenser).
5

Ange VIN-nummer i webbplatsens VIN uppslagning sökfältet som du läser det från Banshee. Webbplatsen kommer att söka sin katalog för att hitta all den information den kan om din specifika modell och göra. Vissa webbplatser erbjuder VIN uppslagningar gratis, men dessa är inte alltid så tillförlitliga eller grundliga. Vissa betalda tjänster, såsom CARFAX erbjuder detaljerade bil rapporter, men kan också ta ut beroende på djupet av rapporten (carfax.com).
6

Decode och forskning den information som presenteras från VIN lookup hemsida att hitta information om bilens historia, delar och tillverkning plats. Detta kan hjälpa dig att hitta reservdelar samt mer information om tidigare incidenter, olyckor och andra frågor din bil kan ha eller uppleva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118008.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.