Hur Wire en RV Plugg för en 30 Amp Generator

En fritidsfordon (RV) generator med en 30-amp uttag kommer antingen att vara en eftermarknad eller ombord alternativet. Båda kommer att ha en American National Standards Institute (ANSI) lager utlopp, betecknad TT-30R. Eftermarknaden generator utlopp kommer att knytas till dess manöverpanel, den inbyggda generatorn kommer att kopplas till ett uttag i lastutrymmet avsett för lagring av navelsträngen (vanligtvis belägen bakom förarsidan). Båda kommer bara acceptera ANSI lager kontakten är speciellt konstruerad för 30 amp RV användning, betecknad TT-30P, en tre-stifts hane kabeländen. Kabeldragning pluggen är en mycket enkel process. Saker du behöver
kniv
Wire strippor
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Klipp bort en tum av RV navelsträngen yttre hylsan, med din kniv. Att ingen skada sker på isoleringen bundna till varje separat varje tråd.
2

skala bort en halv centimeter av isoleringen bundna till varje separat varje tråd, med hjälp av din tråd strippor. Twist strängarna i varje blottade änden separat, så att du har tre fasta gängor.
3

Lossa fästet håller kontakten två sektioner tillsammans och lyft bort toppen. Håll kontakten bas med stiften pekar bort från dig.
4

Observation av färgkoder, matchar tvinnade ändarna av trådarna med stickkontakter och glida ledningarna i hålen i de övre delarna av stift. Kläm mässing-färgad skruven till den svarta, het tråd. Kläm silverfärgade skruven till den vita, nolledare. Kläm grönfärgad skruven till den gröna, jordkabel. Ibland relevanta skruven inte blir grönfärgade, i så fall klämma grön, jordkabel till U-formade stift
5

TT-30P har en inbyggd sele avsedd att klämma över. navelsträngen yttre hylsan. Det slutar rycka stammen överförs till kontakterna när kontakten dras ur vägguttaget. Spänn fast bältet ordentligt.
6

Sätt tillbaka pluggen toppen på plats och skruva i fästet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118123.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.