Specialty Kawasaki ATV Verktyg

Visst, är en ATV en trevlig köp av sig själv. Utan att köpa ytterligare tillbehör och verktyg, kan en ATV ägare ha kul körning längs någon grusväg. Men genom att köpa dessa verktyg, kan ATV ägare öka nyttan av fordonet. Kawasaki har utvecklat flera verktyg som tillför nytta och skydd till sina fyrhjulingar. Jaktredskap

Flera Kawasaki modeller - inklusive Prairie, Brute Force och Bayou - erbjuder verktyg för att lagra och skydda din jakt redskap på resande fot. Den Gun Boot IV Mount och dess medföljande Gun Boot väska fäster säkert pistoler och gevär (med 50mm omfattningar) på ATV. The Mount kan fästas på vardera sidan av fordonet. Kawasaki erbjuder även Gun /Bow /Utility hållaren. Enheten rymmer en mångfald av handeldvapen, pilbåge och pilar, och gevär. De mjuka gummi-hållare griper vapen, medan gummi snubbers hålla dem på plats.
Ridbyxor

Kawasaki producerar en speciell par byxor speciellt för användning vid ridning en ATV. Byxorna ger flera innovationer som förbättrar säkerheten för sina ryttare. Spandura stretchpaneler är belägna på viktiga områden i byxorna för ökad rörlighet och luftflöde. Förarens knän stöds med Dynax knäskydd gjorda med värmetåligt skinn. De cuffless benöppningar har stretchpaneler som anpassar sig till en persons storlek.
Vindruta

Vindskydd skydda föraren när de rider på platser med mycket skräp. Kawasakis vindrutan är tillverkad av klar, flexibel Lexan plast. Enligt Kawasaki är vindrutan "utformad för att ge extra skydd mot väder och vind", såsom regn och smuts. Vindrutan speciella form rensar skift nivå, samtidigt som det ger skydd. Kawasakis vindrutan är endast tillgänglig i en klar färg.
Skydd

Kawasaki utvecklat flera olika verktyg för att ge extra skydd till din ATV. Full Coverage Brush Guard, till exempel, ger extra skydd för strålkastare området ovanför stötfångaren. Den Brush Guard är tillverkad av slitstarkt stålrör, och är målad med matchande strukturerad svart powdercoating. Kawasaki erbjuder också hasplåtar för fronten, sidan och mitten av ATV. Bilens underrede är redan stöds med extra skydd med borstade plattor aluminium sladda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118512.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.