Hur man installerar en Camper Shell bromsljus på en Ford F-150 Pickup Truck

Ford F-150 pickup lämpar sig väl för tillsättning av en sommarlägret skal, även känd som en husbil topp eller husbil cap. Majoriteten av husbil skal är tillverkade med en integrerad bromsljus, men vissa inte. Camper skal bromsljus, korrekt kallas Center Högt monterad bromsljus, eller CHMSL, finns i auto gångar av lagerlokaler hem förbättring och från på bildelar butiker. Ford F-150 har en redundant vävstol installerats för att användas med en husbil skal, så kabeldragning CHMSL är ett enkelt projekt. Saker du behöver
Aftermarket CHMSL med Ford multistick och väderbeständig packning
Gummigenomföring
Permanent märkpenna
borrmaskin och lite
skruvmejsel eller skiftnyckel
slipsar Zip

Visa fler instruktioner
1

Köp en CHMSL. Om din husbil skal har en urtagning utformad för att rymma en lampa kontrollerar ditt köp passar i det utrymmet. Säkerställ CHMSL levereras med en bifogad multistick som passar Ford överflödiga vävstolen. Alltid köpa en CHMSL som kommer med en packning för att stoppa vatten från att läcka bakom det, och därmed in i husbil skalet.
2

Ta bort objektivet och lökar från kroppen av CHMSL och lägg dem i en säker plats. Håll kroppen av CHMSL till dess avsedda plats och använd din permanenta märkpenna för att markera de platser där de fästelement kommer att drivas. Använd din borrmaskin för att göra hål genom varumärkena och borra ett tredje hål i mitten stort nog att rymma multistick och dess ledningar. Sleeve ledningar hålet med en gummigenomföring.
3

Fixa kroppen av CHMSL på plats med hjälp av fästelement som levereras av tillverkaren eller två lämplig storlek mutter /bult församlingar med brickor och lås brickor. Var noga med att installera den medföljande väderbeständig packning och vara säker på att multistick och trådarna träs tillbaka in i husbil skalet genom sitt hål. Dra fästena ordentligt på plats med hjälp av en skruvmejsel eller skiftnyckel.
4

Byt CHMSL glödlampor och montera linsen på plats.
5

Lokalisera extra vävstol tillhandahålls av Ford för montering CHMSL. I de flesta årsmodeller det kan hittas under chaufför-side bakljus kluster, men i vissa modeller ligger bakom ramskenan där den passerar under förardörren.
6

Anslut multistick bifogas CHMSL till multistick mottagare på extra vävstolen. Kör trådarna från CHMSL till platsen av mottagaren längs en väg som inte kommer att utsätta dem för oavsiktlig rycka eller orsaka en snubbelrisk, och säkra dem på plats med hjälp av plast buntband. Har en assistent hjälpa dig att testa funktionaliteten i CHMSL.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118261.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.