Hur man reparerar Canopy på en Forest River Surveyor Camper

The Forest River Surveyor husbil har en elektrisk markis med justerbar regn dump. Även en väl utformad RV markis kan få skador under en storm eller från naturligt slitage. Tillhandahållande garanterad skugga och skydd från ljus regn, förlänger markisen din husbil livsutrymme till utomhus. Istället för att ta din husbil till ett återförsäljaravtal för tillfällig markis reparation, lära sig att göra det själv med några enkla material. Saker du behöver
Mild Sax tvättmedel
RV markis reparation tejp, klart
synål och tråd
Patch
Visa fler instruktioner
1

bort huven från Tältstaiv på Surveyor sommarlägret. Sprid ut det på marken och undersöka den för skadade områden.
2

Skrubba hela bit tyg med ett milt rengöringsmedel. Vänta på kapellet för att torka. Skär bort eventuella trasiga trasiga kanter med en sax.
3

Skär av en bit av klar RV markis reparation tapen med sax och släta på trädkronorna, förenar de skadade kanter ihop för en snabb reparation. Lägg till en andra bit under kapell för ett säkert grepp.
4

Reparera en baldakin tår permanent genom att sy ihop den antingen med en symaskin eller för hand. Använd små stygn för en tät försegling.
5

Patch en större reva med en extra bit samordna markisväv. Skär ut en patch som överlappar det skadade området med cirka 1 till 2 inches och sy fast den på trädkronorna.
6

Byt trädkronorna på Tältstaiv på din Surveyor sommarlägret.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118760.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.