Så här öppnar du en ATV Motor

Att få tillgång till motorn i ett terränggående fordon ( ATV ) att reparera den eller att utföra underhåll består av att ta bort kroppens hölje och andra komponenter . Den övre delen av motorn på nästan alla ATV döljs av en plast eller glasfiber hölje och bensintanken . Du behöver ett verktyg som med sockel storlekar specifika för din ATV bultar . Du behöver också en väl upplyst område och ca 30 minuter eller mer för att komma åt motorn . Saker du behöver
Ratchet set
Töm behållaren
Visa fler instruktioner
1

Demontera skruvarna som håller fast främre höger och vänster sida av kroppen ramen för ATV med spärrfunktion set . Skruvarna kommer att vara i fri sikt längs kanten av kroppspartiet . När bultarna har tagits bort , dra karossdelar utanför ramen .
2

Vrid gas ventilen till " off " opposition . Gasen Ventilen är placerad mellan botten på bensintanken och förgasaren , det ska vara i fri sikt
3

Placera dränagebehåUaren under gas ventilen . . Skruva loss bränsleledningen från gasen ventilen och töm gasen i avloppet behållaren .
4

Ta bort de två skruvarna från bensintanken på ovansidan av ramen framför styret med ratchet set . Dra ut den tomma bensintanken från ramen för att avslöja den övre delen av motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117795.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.