Hur man bogsera med en Buick Park Avenue

Buick Park Avenue är en fullstor bil som produceras 1991-2005. Ursprungligen var Park Avenue en exklusiv upplaga av Electra, som först dök upp i 1959. Electra namn försvann efter 1990. The Park Avenue ersattes med Buick Lucerne 2006. The Park Avenue: s betydande storlek gör att du kan dra en husbil, båt eller nyttofordonstrailern på upp till 3000 pounds. Saker du behöver
Dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Ha en Rammonterat skumt installerat på din trailer återförsäljare. Installera aldrig en dragkrok till det rikligt av din Park Avenue.
2

Kontrollera att lasten i släpvagnen fördelas korrekt. Vikten av släpvagnen tungan bör endast 10 till 12 procent av den totala vikten av vagnen. Ta din släpvagn till en kommersiell skala om du är osäker på viktfördelningen för din släpvagn. Flytta objekt runt i släpet för att få rätt fördelning. Addera 3

Hitch trailern till Park Avenue. Anslut släpets ledningsnätet till plug-in uttaget på baksidan av din bil. Slå på bilens belysning och blinkers och kontrollera den bakre delen av släpvagnen för korrekt belysning.
4

Anslut släpets säkerhets kedjor till bilens dragkrok på en korsvis under trailern tungan. Tillåt tillräckligt slack att göra svängar, men inte tillåter kedjorna att dra marken.
5

Kontrollera din Buick s däcken har rätt lufttryck skrivit på klisterlapp som fästs på kanten kant förardörren nära låsmekanismen.
6

Lär känna din bils hantering med släpvagn kopplad. Vet att din Park Avenue inte kommer att accelerera, bromsa eller hantera samma som utan släp. Tillåt extra utrymme när du följer trafiken eller när bromsa eller komma till ett stopp. Använd blinkers i god tid före en sväng. Gör bredare svängar för att hålla från slående tecken, trottoarkanter eller trädgrenar.
7

Stoppa ofta medan bogsering för att kontrollera släpets lampor, skumt och kedjor säkerhet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117543.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.