Hur man installerar en elektrisk vinsch på en Tilt Bed Släpvagn

med en elektrisk vinsch på en släpvagn är perfekt. Med en vinsch, du nu kan bogsera alla typer av fordon, oavsett om det är inaktiverat, eller inte rulla väl, i stället för att skjuta upp lutningen sängen. Installera en vinsch är inte komplicerat och bör ta ungefär en timme. I detta fall är trailern en tilt säng modell med en verktygslåda och en separat batteri i verktygslådan. Saker du behöver
Drill
Borrspetsar
Måttband
Permanent Hardware markör
för vinsch
Elektrisk vinsch
Gummigenomföring
3/8-tums Ratchet och socket set
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på släpet och markera mitten med permanent märkpenna. Mät upp på trailern, närmast tungan och verktygslådan.
2

Mät mitten av vinschen och markera vinschen med märkpenna. Detta kommer att bli en referenspunkt för att jämföra med släpet.
3

Borra hål för vinsch använda den mall som med vinschen. Använd markeringarna du gjorde för mittlinjer som en referenspunkt så att vinschen är centrerad på släpvagnen.
4

Bolt vinschen till släpvagnen med 3/8-tums Ratchet och uttag.

5

Borra ett hål i sidan av verktygslådan och sätt gummigenomföringen. Detta är för att skydda de elektriska ledningarna från gnugga på rent stål och kortslutning.
6

Kör de positiva och negativa kablarna från vinschen genom hålet i verktygslådan.
7 < p> Koppla den röda kabeln till den positiva polen på batteriet genom att koppla loss vingmuttern på terminalen och placera ringen terminalen på posten, sedan dra åt vingmuttern. Upprepa denna process för den svarta kabeln på den negativa posten på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117509.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.