Pocket Bike Lagar i Florida

En ficka cykel är cirka tre meter lång och två meter hög. Det är mindre än 50 cm ^. och klassificeras som ett motorfordon under Florida lagar. Men enligt sheriff avdelning i Orange County, hem av Orlando, är cykeln inte tillverkade för att uppfylla de normer som anges i Federal Motor Vehicle Safety Act. Som ett resultat en ficka cykel inte kan registreras för användning på allmän väg någonstans i staten. Rättslig Ridning

En ficka cykel kan köras endast på privat egendom, t.ex. i en trädgård eller uppfart. Ägaren måste ge sin tillåtelse för dig att rida på hans egendom.

Ingen får rida en ficka cykel på en allmän väg, cykelbana eller trottoar.
P Om du reser till ett rättsligt plats att rida, du måste skjuta, bära eller transportera det på annat sätt.
Konsekvenser
p Om du ertappas rider en ficka cykel på en trottoar, kommer du att få en trafik citatet för framför ett motorfordon på en trottoar.

Du kan också utfärdas en kriminell stämning för att driva en oregistrerad bil. Du kommer att krävas för att inställa sig i domstol. Eftersom detta är ett brott, kan du bli arresterad på platsen för brottet. Ger dig inte tillåtelse att rida en obehörig fordon

har ett giltigt körkort. Men om du inte har ett körkort med en motorcykel påskrift, kan en officer arrestera dig för att driva ett motorfordon utan en giltig licens. Du skulle bli föremål för en straffrättslig stämning, beordrade att inställa sig i domstolen och /eller gripits på platsen.
Parent Ansvar

Varje förälder eller vårdnadshavare som medvetet tillåter en juvenil att driva ett motorfordon på allmän väg utan körkort kan bli arresterad och /eller citeras. Det är en förseelse brott.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117664.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.