1998 Honda Fourtrax Specifikationer

Honda är en japansk motor och bilföretag som öppnade sina dörrar i Amerika 1959. För år har företaget specialiserat sig på små fritids motorcyklar och ATV, och 1998 var inget undantag. Den Fourtrax Foreman S presenterade många tekniska specifikationer som gjorde den väl lämpad för navigering robusta spår. Engineering

1998 Fourtrax var utrustad med en 432,6 cm ^ luftkyld OHV fyrcylindrig motor med gummi dämpning för att minska vibrationer. Dess Borrning och slaglängd var 90 mm med 68 mm. Det kom också med en femväxlad manuell växellåda med 1750 rpm ingreppspunkt och fyrhjulsdrift. Motorn hade också en fläkt och högt flöde oljekylare för att styra motorns temperatur och en 310-watts AC generator. Den hade en dragkapacitet på upp till 132 pounds på ryggen och 66 i pounds på framsidan last rack.
Fjädring och chassi

1998 Fourtrax också med begränsad- slip främre differentialer, en dubbla triangellänkar främre hjulupphängningen och en bakre stål-svingarm fjädring, både med Showa stötdämpare. Fronten kommer med dubbla hydrauliska trumbromsar och bak kommer med slutna mekaniska trumbromsar.
Mätningar

vikt på omkring 573 pounds, hade Fourtrax en längd av 77,2 inches, en bredd av 45,5 inches och en höjd av 45,0 inches. Den hade också en hjulbas mätning på 50,0 inches och en markfrigång på 7,5 inches. Bränsletanken kunde hålla 3,2 liter med en 0,7 liters reservtank.
Stil och bekvämlighet

'98 Fourtrax presenterade också viss bekvämlighet och utformar alternativ, inklusive triple strålkastare för natten ridning, boot vakter, stora stänkskydd för att hålla lera och annat skräp från ryttare och en nyckelharpa säkerhet tändningslåset. Färgalternativ ingår Olive och gult.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117805.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.