Felsökning av en Little Tikes Rhino

The Little Tikes Yamaha Rhino UTV är ett fordon för barn i åldern 3 till 8. Designad för att ge plats två, har Rhino justerbara hastigheter på 2,5 och 5 mph. Baksidan av Rhino är utrustad med en extra stor dumpning säng med bakluckan och all-terrain däck. Om ditt barns Little Tikes Yamaha Rhino UTV rider trögt, bränna ut på vissa terränger eller fungerar inte, finns det några saker du kan göra för att felsöka UTV. Saker du behöver
Spetstång
kryssmejsel
Wire nötter
voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att batteriet genom att använda en voltmeter som används för att testa batteriets styrka i vanliga fordon.
2

Anslut den positiva mätaren bly, färgad röd, till den positiva batteripolen och den negativa mätaren bly, färgat svart, till negativa batteripolen. Batterispänningen bör vara mellan 6,5 och 12 volt. Om batterispänningen läser mindre, behöver batteriet laddas eller bytas ut. Om du behöver en ersättare, sajter som Fun Creations Inc. bär Rhino batterier till salu. (Se referenser) Addera 3

Vänd på Rhino. Se om brytarna bränns ut och om det finns en tät anslutning. Brända switchar är inte bara en brandrisk, men kan orsaka UTV att köra trögt när tung vikt appliceras på fordonet. Lösa anslutningar kan orsaka effektbrist.
4

Identifiera vita och röda ledningar och leta leta efter svarta eller bruna brännmärken längs ledningarna. Om kablarna bränns, bör du ta UTV till en mekaniker och har ledningar ersätts.
5

Tvinna samman trådarna med hjälp av ett par nål-tång. Skruva på några tråd nötter till basen där trådarna dyker upp från Rhino. Detta hjälper till att säkra ledningar och säkerställer en god anslutning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118524.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.