Hur Wire en Conditioner RV Air

Oavsett om du rewiring en gammal luftkonditioneringsapparater för din RV eller installera en helt ny enhet, finns det några saker att tänka på. En RV är inte elektriskt detsamma som ett hus, vid kabeldragning en luftkonditionering, ha detta i åtanke. I en husbil, alltid koppla de gemensamma och jord kretsar separera och ge en isolerad gemensam krets. Om fast på samma sätt som ett hus och det finns en kortslutning i en apparat, är det möjligt att nästa person som vidrör RV, när du står utanför, kommer att få en svår chock. Saker du behöver
15 amp brytare
Romex icke metallisk (NM) 10-2 koppar Neopren kabel
isolerade kabelklämmor
Phillips skruvar
Romex kontakt klämmor
Stängt ändanslutningarna
Romex kabel Ripper Review Kabelskalare
Wire crimper
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera platsen på taket av RV att montera ny luftkonditionering och skära en 14 med 14 tums hål. Installera enligt tillverkarens anvisningar.
2

Leta växelström rutan brytare.
3

Run Romex kabeln från brytaren rutan till luftkonditioneringen. Kör tråden genom gömda platser såsom skåp, garderober, golvlister och tak.
4

Fäst Romex kabeln ordentligt till väggarna med neopren isolerade kabelklämmor och skruvarna. Kabeln får inte lämnas hängande löst någonstans eftersom det konstant vibration av vägen kan orsaka avbrott eller kortslutningar i tid.
5

Fäst änden luftkonditioneringen av Romex kabeln till luftkonditioneringen kopplingsdosa med en Romex klämma och strippa sex inches av den yttre manteln med Romex kabeln ripper. Skala av 1/2 tum av isoleringen från änden av trådarna med kabelskalare.
6

Anslut de tre ledningarna inuti Romex kabeln till de tre trådarna i luftkonditioneringen med sluten kontakter och tråd crimpers. Matcha likadana färger och anslut ledningarna, vit till vit, svart till svart och jord till jord.
7

Stäng av all växelström från din RV. Koppla den från landström och kontrollera omriktaren och generatorn är bortkopplade.
8

Ta bort locket brytare. Bryt av en brytare och kabel knock-off från RV brytare panel.
9

Trä Romex kabeln genom en Romex klämma och installera i brytaren rutan.
10 < p> Skala av den yttre manteln av Romex kabeln med kabeln krusning att exponera ledningarna. Skala av 1/2 tum av isoleringen från änden av trådarna med kabelskalare.
11

Installera en 15 brytare amp krets i RV breaker rutan för luftkonditioneringen kretsen.

12

Anslut jordledningen till marken bussen remsan.
13

Anslut den vita kabeln till den gemensamma bussen remsan. Kontrollera att den gröna bindning skruven inte är inskruvad i denna buss band, om det är, ta bort det. Den enda plats där de gemensamma och jord kretsar ska anslutas i en RV är vid stranden strömkälla, inte i din RV.
14

Anslut den svarta kabeln till den 15 ampere.

15

Byt krets täcker breaker rutan, anslut till landström, vända den nya brytaren och vrid på din nya luftkonditioneringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117745.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.