Hur att bogsera en Fun Finder Trailer

Nöje Finder resor släpvagnar är en produkt av Cruiser RV, igen på de mycket aerodynamiska och smala profiler. De är ledande inom lätta resa trailer industrin, i själva verket producerar en modell med en slide-out som fortfarande väger in på under £ 3500., Vilket möjliggör mycket bränsleeffektiv bogsering och enkel uppkoppling till dragfordonet. Bogsering en Fun Finder resa släpvagn blir en enkel operation så snart förfarandet har körts igenom ett par gånger. Kännedom både släpvagnen och dragfordonet är viktigt för bogsering att vara stress fri. Saker du behöver
Fun Finder Resor trailer
bogsera fordon
Kul Finder bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Utrusta din bogsera fordon med en konventionell stötfångare skumt. Alla Fun Finder resor släpvagnar är tungan-dragna. Matcha storleken på dragkulan på bilen till storleken på mottagaren på undersidan av roliga Finder tunga.
2

Kontrollera att du har en sju-stifts bogsera paket installerat på din bogsera fordon. Alla Fun Finder resor släpvagnar är utrustade med elektriska bromsar, och dessa kommer inte att fungera med en fyra stift skumt.
3

Omvänd dragfordonet så att kulan ligger nära tungan mottagare. Använd domkraften fastsatt på tungan för att höja tungan mottagaren tills det är 1 tum större än den dragkulan.
4

manöver dragfordonet tills kulan är direkt under tungan mottagaren, och båda dragfordonet och roliga Finder är på ganska rakt framåt /bakåt inriktning. Det kan vara bra att ha en assistent guide denna del av processen de första gångerna du gör det.
5

Konsultera manualen Cruiser RV att säkerställa käken av tungan mottagaren är i sitt öppna läge . Dra in uttaget bifogas tungan så att tungan mottagaren ned över dragkulan och stolar med en positiv klick, fortsätt sedan att dra tillbaka uttaget tills du har möjlighet att släppa sitt innehav stift och rotera jack 45 grader medurs till dess transit konfiguration .
6

Lås käken av tungan mottagaren över dragkulan. För de första gångerna du utför denna process, kolla med instruktionsboken för att se proceduren har genomförts noggrant och fullständigt.
7

Anslut Fun Finders säkerhetskedjorna till krokarna endera sidan av din dragkrok och plugg den elektriska anslutningen till din bogsera paket. Har din assistent bekräfta den korrekta funktionen av dina tänder genom att slå på dragfordonet och testa sidoljusen, bromsljus och blinkers.
8

Kolla runt på roliga Finder för att du har förberett det korrekt för resa. Instruktionsboken ger en checklista som typiskt kommer att omfatta avveckla antennen, stänga takventiler, säkra alla lådor och dörrar och stänga alla fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117435.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.