Hur att dra bort en Mobile Home Trailer

Det finns en mängd husbil släp runt och oavsett deras ålder, de är byggda för att kunna flyttas. Dessa strukturer gör för en bekväm hem eller ett mobilt kontor. Husvagnar väger mellan 3-6 ton. Flytta ett så stort släp tar lagarbete och du behöver hjälp med att säkert flytta en. Denna förklaring av att flytta en husbil trailer handlar specifikt med en enda enhet och inte en dubbel bredd, vilket är två husbilar anslutna längs sidorna. Saker du behöver
dragfordonet (beroende på släpvagnens vikt) katalog Hammer eller bända bar
Open slutade skiftnyckel och tång
Skruvmejslar
rep och /eller bungee stubin
ringtryckmätaren
6 + ton jack
Däck pump (om det behövs) katalog Ersättningsdäck (om det behövs) katalog Tillfälliga trailer lampor
Visa fler instruktioner
1

Beräkna vikten på släpvagnen, inklusive återstående inre objekt. De flesta 14-av-70 fots husbil släp väger mellan 3 och 6 ton. För att beräkna vikten, titta på vagnens axlar. Varje hjul /axel kombination representerar en ton. Lägg möbler och inredning tillägg till hjulet /axeln totalt för din uppskattning.
2

Använd en hammare eller bända bar för att avlägsna eventuella sidoväggar som lades efter husbil släp var parkerad. Några av sidokjolarna kan spikas, skruvas eller bultas fast, omfattar detta trappan. Samtliga utvändiga tillägg måste tas bort för säker transport.
3

Ta bort alla yttre kablar. Vanligtvis, husbilar har en kopplingsdosa med en eller två anslutningar för husbil. Om det finns en säkring panel som en del av kopplingsdosan, stänga av huvudströmmen innan du drar ut kontakten. Kabel, satellit och telefon linjer tenderar att vara belägna nära varandra. Koppla bort alla linjer när strömmen är avstängd.
4

Stäng av alla vattenledningar som leder till husbil innan du kopplar. Koppla bort alla avlopp komponenter. Vissa mobila hem platser har ett avlopp inlopp direkt under husbil trailer. Vara noga med att täcka inloppet efter frånkoppling.
5

Ta bort alla sekundära stöd anslutningar. Vissa husbil släp har stålvajrar bifogas ankarpunkter på utsidan av släpet. Dessa ger extra stöd för stabilitet. Ta bort kablarna genom att skruva bort spänningen komponenterna långsamt.
6

Säkra alla inre objekt, inklusive överblivna möbler och vitvaror med rep eller snören bungee. Tyngden gör transport svårt. Om en majoritet av vikt är på en sida, försök att överföra en del till den andra sidan för bättre balans.
7

Kontrollera alla däck med en mätare däcktryck. Även om däcken hålla luft, kan de inte vara trafiksäkra. Kontrollera om sprickor eller genomströmning av sidoväggarna och mönsterdjup.
8

Reparera och byta däck efter behov. Kontrollera rätt däcktryck genom att lokalisera de optimala siffror däcktryck på däckets sidovägg. Om husbil trailer kräver palla upp för att reparera däck, bara placera domkraften under en stålkomponent som vaggan som håller axlarna på.
9 p Om höjden på dragkroken är acceptabelt, anslut det att bogsera fordonet för att förhindra rullning.
10 block

användning eller tegel framför och bakom de främre och bakre hjulen för att förhindra rullning. Många husbil släpvagnar stöds av pallbockar. Bara ta bort domkraften när du är säker på däcken förmåga att hålla vikten.
11

Konfigurera bärbara trailer lampor vid mittpunkten av den bakre delen av husbil trailer. Se till att lamporna är så nära ögonhöjd som möjligt och i enlighet med din statens krav. Testa att se alla ljusfunktioner fungera korrekt. Försök att hålla den elektriska kabeln ansluter din bogsera bilen till husbil släpvagn upp och ur vägen för att förhindra fastnar det.
12

Säkra alla fönster och dörrar innan du flyttar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118707.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.