Hur Säkerhetskopiera en Utility Trailer fästas på ett fordon

Det kan vara lätt att styra en släpvagn framöver, men det beror på att den är konstruerad för att gå framåt. Säkerhetskopiera släpet är en annan historia. Det blir genast uppenbart när du börjar backa släpet att styra en nyttofordonstrailer bakåt är en uppgift som kräver tålamod och skicklighet. Anledningen till att det är så svårt är hävstång: Det finns ingen styrning på släpet, utan bilen driver släpet utan bara lite kontroll över var den går. Denna lilla bit av kontroll är upp till dig att förstärka. Saker du behöver
vän att hjälpa
Flags
Visa fler instruktioner
1

Få ut dragfordonet och inspektera det område där du kommer att backa släpvagnen. Få en känsla av avståndet till den återställningspunkt, och av din infallsvinkel. Ta bort alla hinder i din väg.
2

Har en kompis stå vid mittpunkten av den backup målet med ett par röda flaggor att vifta dig på plats. Kontrollera både speglar och vara säker på att du kan se din vän i var och en bara genom att vrida huvudet från sida till sida. Om inte, justera speglarna tills du har möjlighet att se figuranten klart. Addera 3

Använd din sidospegel till synen din släpvagn och titta på din vän anvisningar när du säkerhetskopierar trailern. Flytta bara några meter åt gången i omvänd med en hastighet som är långsammare än du kan gå. Tills du har bemästrat backning med släp, är långsamhet din bästa vän.
4

Vrid ratten i motsatt riktning det som du vill trailern att gå. Håll ratten rakt om du säkerhetskopierar trailern rakt bakåt. Kom ihåg att gå helt långsamt. Gör små justeringar av ratten, och gradvis räta upp hjulen när släpvagnen är ungefär halvvägs till den riktning som du vill rikta den. Om vagnen börjar att spåra för långt åt ena sidan, dra fordonet framåt tills släpet och fordonet är i en perfekt rak linje. Lägg sedan bilen i omvänd igen och fortsätter att backa upp släpet.
5

Gör små justeringar bara som du säkerhetskopierar trailern, vrida ratten mindre än ett kvarts varv, och alltid vrid ratten hjulet tillbaka till centrum för att hålla fordonet och släpvagnen i så rak linje som möjligt. Övning är det enda sättet att bli bra på att styra en släpvagn i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117602.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.