Hur kan jag göra min Yamaha Blaster snabbt?

Även Yamaha Blasters är extremt lätta och fortfarande vara konkurrenskraftiga ATV, de saknar makt många av de större ATV. Det finns lyckligtvis några eftermarknaden alternativ som kan öka din makt och vridmoment, vilket ger dig en klar fördel när det paras ihop med lätthet ditt fordon. Vara beredd att spendera lite, men eftersom de flesta eftermarknaden uppgraderingar är inte billigt. Saker du behöver
Eftermarknad avgaser Replacement kit reservdelar däck
Racing bränsle (purchasable mix på ATV butiker) katalog Aftermarket bakdrev
Visa fler instruktioner
1

Installera en eftermarknad avgassystem kit på din Blaster. Inte bara ger många av dessa ett bättre klingande avgaser, men de kan öka din uteffekt av drastiska mängder i vissa fall.
2

Bore din Blaster ut till ett större antal cert. Även om detta kan vara riskabelt att integriteten av motorn, kan det öka din makt och vridmomentet med en ganska stor mängd.
3

Använd högoktanig racing bränsle snarare än standard premium bränsle. Detta gör att din motor att köra varmare, vilket ger en högre intervallet av makt.
4

Byt lager däcken på din blaster med konkurrenskraftiga racing däck eller däck paddla om du planerar att rida i sanden. Komma Traction är en av de viktigaste delarna av att erhålla och bibehålla hastigheten på en ATV.
5

Installera en eftermarknad high-inriktad drevet. Även detta kommer att kosta dig lite av vridmoment vid låga varvtal, kommer du att få toppfart. Kedjan cykeln kommer att vända bakdäcken snabbare, så att du kan köra med högre hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117711.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.