Hur Hyr Car Carriers

Transportera din bil med hjälp av en bil bärare är ett säkert och effektivt sätt att få din bil från en destination till en annan utan att lägga till extra körsträcka till din transportsätt. När det gäller dessa typer av utrustning, det finns två alternativ tillgängliga för uthyrning. Det första alternativet är en bil bogsera dolly, som bara lyfter fordonet ' s framhjulen från marken. Det andra alternativet är en bil släpvagn, som bär hela bilen. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av bil transportör du behöver flytta bilen: Bilen bogsera dolly är perfekt för framhjulsdrivna bilar, bilen trailern är perfekt för all-wheel-och bakhjul köra fordon.
2

hitta en lastbil och släp uthyrare i ditt område. Företag som U-Haul och Penske hyra ut biltransport och har filialer i hela landet. Logga in på bolagets ' s hemsida för att hämta sitt telefonnummer och fysisk adress.
3

Ring varje företag du är intresserad av så att du kan jämföra prisuppgifter och fråga om deras uthyrning riktlinjer och rutiner. Också ta reda på om dess insättning krav och avbokningsregler. Se till att din bil ' s märke och modell uppfylla bolagets ' s vikt, bredd, däckstorlek, hjulbas och drivrutinskrav axeln. Se avsnittet Resurser för detaljerade bogsering riktlinjer.
4

Boka din bil transportör när du har gjort ett beslut om vilket företag att använda och ge dem din pick-up och återlämningsdatum. Låt dem veta om du vill ha en enkelriktad hyra eller om du kommer att återvända bäraren till samma plats. Lämna en deposition om det behövs.
5

Pick-up biltransporter den dag som anges på din bokning. Registrera alla nödvändiga papper och gör din slutbetalning.
6

tillbaka bilen transportören till den överenskomna platsen. Om transportören återlämnas i tid och i samma skick som när du mottog den, bör du inte ådra sig några extra avgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117665.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.