Yamaha Raptor 50 Specifikationer

Yamaha Raptor 50 är en liten ATV som är gjord för unga ryttare. Denna kompakta quad är dimensionerad så att unga ryttare kan lära sig att rida på en maskin som är rätt storlek för sina yngre kroppar, snarare än att försöka hantera en större maskin som skulle vara osäkra. Raptor 50 är skapad för att erbjuda rätt mix av makt och hantering för yngre ryttare. Storlek

mest självklar egenskap hos Yamaha 50 Raptor är att den är dimensionerad för barn att rida. Sitsen är placerad på en höjd av 24,3 inches. Detta möjliggör säker hantering för unga ryttare, och ger dem med en körställning som det är lätt för dem att styra fordonet från. Den torra vikten av Raptor är 237 lbs.It är endast 60,5 inches lång och 32,5 inches bred.
Motor

Motorn i Yamaha Raptor 50 är faktiskt en 49 cc motor. Det är en fyrtakts encylindrig förgasare-baserad motor med luftkylning. Den kompressionsförhållandet är 10,0:1, och motorn har en 1,54 tums hål.
Fjädring

Den främre hjulupphängningen på Raptor 50 är en A- Arm typ av fjädring som har en 2,3 tums resor. Resan på bakfjädringen är 2,2 inches, och är en svängarm stil upphängning.
Bromsar och däck

De främre bromsarna på Raptor 50 är en dubbel förseglad trumbroms, och en sluten trumma på baksidan. Framdäcken är Dunlop AT 16 med 7-7 däck. Det finns Dunlop AT 16 med 8-7 däck på baksidan.
Säkerhet och funktioner Ungdom
p Det finns några funktioner på detta fordon som ingår i designen till göra fordonet mer praktiskt och säkrare för ungdomar ryttare. Den första av dessa är en automatisk växellåda. Detta gör att en ung ryttare att koncentrera sig på att lära sig rida, styrning och terrängen utan att behöva oroa sig för att flytta.

Raptor 50 har ett justerbart spjäll begränsare. Detta innebär att handledaren av barnet som rider kan begränsa hur mycket makt ryttaren har tillgång till. Det finns också en säkerhetslina med en 6-fots kabel som kan dras ut när som helst för att döda motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118034.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.