Hur vinterförbereder en Tigershark

Tigershark producerar en rad WaveRunners. De är avsedda för varmt väder fritids ridning på vattnet. Men om du bor i ett område som upplever månader av hårt, kallt väder, vinterförvaring din Tigershark är obligatoriskt. Detta kommer att skydda motorn och andra delar från skador. Det kommer också att göra att starta WaveRunner mycket lättare när man rider säsongen kommer runt igen. Detta är något som kan göras av en professionell, men du kommer att spara tid och pengar genom att slutföra jobbet själv. Den winterizing process för någon typ av WaveRunner eller annan vattenfarkost är densamma. Saker du behöver
Soap
Bränsle Vatten
stabilisera flytande
Imma oljespray
silikonsmörjmedel frostskyddsmedel spraya
(50/50 blandning) katalog Rust-hämmare spraya
Rags
automatisk batteriladdare /underhållare
Wax kit
Tigershark WaveRunner vinter täcker
Visa fler instruktioner
1

tappa ur allt vatten ur skrovet. Dra avtappningspluggarna från skrovet. Höj WaveRunner så att avtappningspluggen platser är på en lägre nivå än resten av vattenskotrar. Detta kommer att tillåta vattnet att strömma i riktning mot avloppet. När vatten rinner från skrovet, byt dräneringspluggarna på den plats från vilken de togs bort.
2

Avlägsna tanklocket från Tigershark. Vrid tanklocket moturs. Häll en flaska bränsle stabilisator i bensintanken. Toppa tanken med vanlig bensin. Sätt tillbaka tanklocket. Vrid locket medurs.
3

Starta Tigershark. Vrid nyckeln till läge "på" eller tryck på "start"-knappen. Starten alternativet beror på vilken modell du har.
4

Dra ut alla tändstift ur Tigershark.
5

Spray förgasarna i Tigershark med imma olja medan motorn är igång. Låt oljan spraya i ca 15 sekunder.
6

Byt tändstift på de platser från vilka de togs bort.
7

Spray motor, styrsystem och styrkablar med ett tunt skikt av silikon glidmedel. Detta kommer att förhindra korrosion under de kalla och fuktiga månader.
8

Ta bort locket till frostskyddsmedel facket. Vrid locket moturs. Toppen av tanken med frostskyddsmedel. Sätt tillbaka locket. Detta kommer att hålla vätskor inom WaveRunner från att vända sig till is om temperaturen sjunker under fryspunkten.
9

Ta ut batteriet ur Tigershark. Dra den negativa kabeln från batteriet. Dra därefter pluskabeln. Fäst varje kabel till respektive uttag på en automatisk batteriladdare och underhållare. Detta är hur batteriet på ett säkert sätt kan förvaras under de kalla månaderna. Det kommer att vara klar för användning igen under nästa ridning säsong om underhålls på den här enheten.
10

Applicera ett lager vax på utsidan kroppen av Tigershark med appliceringskudden i vax kit. Använd en cirkulär rörelse för att applicera vaxet. Buff bort överflödigt vax med en trasa med samma cirkelrörelse.
11

Spraya ett tunt lager av rostinhibitor över alla metalldelar Tigershark. Torka bort överflödigt rostskyddsmedel med en ren trasa.
12

Lyft Tigershark WaveRunner vinter täcker hela Tigershark.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118596.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.