Hur man lägger in en Holder registreringsskylten på en golfvagn

Även golfbilar inte är skyldiga enligt lag att ha en registreringsskylt, är det lagligt att installera och visa plattor nyhet licens på en golfvagn. Vissa golfbilar komma med en främre registreringsskylt hållare och /eller hål för montering medan andra inte gör det. Installera en hållare registreringsskylt på stötfångaren fram eller bak på en golfbil är en enkel uppgift som nästan alla kan göra. Det kräver bara ett par grundläggande steg och ett par minuter av din tid. Saker du behöver
fäste Registreringsskylt Sida 2 fästskruvar Sida 2 muttrar
Borrmaskin
Standard skruvmejsel
Märkpenna
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

inspektera Nära ditt rikligt för eventuella sprickor, smuts och skräp. Reparera sprickor och rensa bort all smuts och skräp som finns.
2

Kontrollera att din registreringsskylt hållare kom med all nödvändig hårdvara, däribland två fästskruvar och två muttrar. Om det gjorde det inte, förvärva dessa delar innan du fortsätter till nästa steg. Om din registreringsskylt hållare inte kommer med skruvar och muttrar, se till att köpa de som passar din specifika fäste.
3 Märkpenna

Mät stötfångaren golfbil och hitta mittpunkten. Placera hållaren i mitten av stötfångaren och markera de två hål punkter med en märkpenna.
4 Borra

Ta bort fästet och borra två hål där du gjort dina markeringar. Var säker på att din borr är samma storlek som dina skruvar före sådd.
5 Skruvmejsel

tillbaka konsolen och installera skruvarna med en skruvmejsel. Skruvarna ska gå in lätt.
6

Nå bakom stötfångaren och skruva på muttern på baksidan av skruven för att slutföra installationen. Du kan nu montera din registreringsskylt på ditt nyinstallerade konsol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117657.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.