2004 Seadoo GTI Specifikationer

Den 2004 GTI är en vattenskoter (PWC) som utvecklades av Seadoo och är en del av GTI-serie som daterar till 1996. Seadoo är en kanadensisk tillverkare av fritidsfordon som sträcker sig från båtar till snöskotrar. Företaget grundades 1942 av JA Bombardier. Mått

glasfiberarmerad Semi-V skrov är 120.9 inches lång, 47,2 inches bred och 40,9 inches hög. Den rymmer upp till tre personer. Den torra vikten av vattenskotrar --- vilket är vikten på ett fordon när det har tömts på alla sina vätskor, såsom olja och gas --- är £ 623. Den har en olja kapacitet på 1,6 liter och kan lagra högst 15 liter bränsle med 3 liter i reserv. Den Seadoo har också en lagringskapacitet på 33,8 liter.
Ström

I hjärtat av GTI är en tvåtakt Rotax motor, vilket betyder att det tar två kolvrörelser att avsluta en termodynamisk cykel. Motorn består av två cylindrar placerade på motsatta sidor. Båda cylindrarna har en diameter på 3,3 inches, som kallas borrningen. Pistons reser 2,7 inches i cylindrarna, så kallad stroke. Komprimeringsgraden är 6.2:1, dvs förhållandet av cylinderhuvudet volym jämfört med kolven före och efter ett kompressionsslag. Förskjutningen --- volymen sveps av kolvarna i en rörelse från den övre dödpunkten (TDC) det nedre dödläget (BDC) --- är 43,8 cubic inches. En Mikuni BN 40-38 förgasare levererar vanlig blyfri bensin. Motorns temperatur styrs av ett flytande kylsystem, vilket garanterar att den inte överhettas och utför till sin maximala potential. Motorn genererar tillräckligt med kraft för att nå 85 hästkrafter.
Funktioner

Sändning motorns effekt är en uppgift för en direkt drivtransmissionssystem som kan gå framåt , back och neutral. En Bombardier Formula vattenpump driver GTI genom att vattenstrålarna. Pumpen är tillverkad av aluminium och har en stor nav. Den vattenskoteranvändningen en rostfri pumphjul, en rötor som påskyndar flödet och förstärker trycket hos vattnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117978.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.