Så monterar du ett Winch på en Polaris ATV

Det finns många olika modeller av Polaris ATV, men processen att montera en vinsch är nästan alltid densamma. Ledningarna processen kommer att vara helt annorlunda på varje modell. På några av Polaris ATV-modellen, kommer den främre frontplåten behöva tas bort för att få överskott till de främre barerna metallram som vinschen ska monteras. Detta är ett jobb som någon amatör som har en grundläggande kunskap om Polaris ATV kan slutföra. Saker du behöver
Ratchet set
Winch monteringssats
Winch
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de främre skruvarna frontplatta med ratchet set om Polaris ATV har frontplattan. Leta staplarna metallram på framsidan av ATV.
2

Placera vinschen ramen på barerna och anslut fästena runt toppen metallstänger. Något åt ​​konsolerna med ratchet set. Upprepa för botten på vinschen ram. Dra åt alla fästen med ratchet set så hårt du kan med händerna.
3

Placera vinschen på vinschen ram. Kontrollera att alla fästpunkter på vinschen line up med monteringspunkter på ramen. Sätt i metallen fästskruven i stödet hålen på vinschen och pressa dem genom hålen och in i vinschen ram.
4

Anslut metall muttrar till ändarna på fästbultarna på vinschen. Dra åt skruvar och muttrar med ratchet set så hårt du kan använda dina händer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117632.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.