Hur Wire Släpvagnsbroms magneter

Plötsligt, medan bogsering ditt lilla släpvagn, inser du elbromsarna inte verkar fungera korrekt trots att displayen på bromsljus controller upp när bromspedalen är nedtryckt. Titta under trailern, upptäcker du kablarna till bromsarna är trasiga och saknade från släpvagnsaxeln. Misströsta inte, med några enkla verktyg kan du reparera ledningar eller installera en ny broms magnet. Saker du behöver
Trådskalare
14-gauge fordonsindustrin tråd
Isolerade butt kontakter
Crimpverktyg
krympslang
Värmekällan
Sand papper
ring terminaler
självgängande skruvar
Visa fler instruktioner
1

Undersök bromsvajern kör från släpet kontakten och klipp tillbaka till början av den skadade delen. Vara säker på att ta bort all den tråd som har skadats eller saknas isolering.
2

Strip 1/4 tum av isoleringen från änden av den återstående tråd och bifoga en isolerad butt-kontakt med pressverktyg . Ryck i kontakt för att försäkra ett säkert krimp på vajern. Skär en två-tums bit krympslang och skjut den över kontakten och kabeln. Addera 3

Strip 1/4 tum av isoleringen från slutet av 14-gauge fordonsindustrin tråd. Sätt den avskalade änden i skarvförbindning. Crimp anslutning till tråden med hjälp av pressverktyg. Bogserbåt på tråden för att testa för en stark bindning.
4

Skjut krympslang tillbaka över skarvförbindning, och se till att centrera kontakten inuti slangen. Krymp slangen ordentligt runt kontakten och kablarna med en lämplig värmekälla, t.ex. en hårtork, liten gaslåga eller butan ljusare.
5

Anslut den motsatta änden av denna kabel till en av de två trådarna på baksidan av bromsen. Det spelar ingen roll vilken tråd du ansluter. Kör en annan bit av 14-gauge wire till bromsen på den motsatta sidan av släpvagnen och anslut till en av ledarna med en annan skarvförbindning. Kom ihåg att täcka kontakter med krympslang för att förhindra korrosion på anslutningarna.
6

Strip 1/4 tum av isoleringen från den andra tråden på bromsarna och bifoga en ring terminal med pressning verktyg. Fäst ringen terminalen till ramen med en plåtskruv. Sand all färg och rost från ett litet område på släpet ramen nära bromsarna och lokalisera skruven i detta område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118394.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.