Hur mycket olja Gör en 86 TRX 250 ATV Hold?

Den 1986 Honda TRX 250 är en mid-size All-Terrain Vehicle (ATV) med en 249cc tvåtaktsmotor som rymmer 2,5 liter olja. Motoroljan är inrymt inuti vevhuset mot mitten av motorn. Du måste använda Honda tvåtakts motorolja eller motsvarande. Tvåtaktsmotorer är kraftfulla och du måste byta olja ofta att upprätthålla god motorns funktion. Detta är inte ett tidskrävande jobb och du kommer att behöva lite i form av verktyg. Saker du behöver
Oljetråg
1/2 uttag
Ratchet
Funnel
2.5 liter tvåtakts motorolja
Visa fler instruktioner

1

Värm motorn genom att låta motorn gå i fem minuter. Titta vid centrum botten av motorn. Den runda metall mutter på undersidan centrum är avtappningspluggen för vevhuset, som innehåller olja. Muttern är i klar bild så fort du tittar på undersidan av motorn. Detta är den enda mutter på undersidan av motorn.
2

Placera Oljetråg under motorn så att muttern på undersidan av motorn är direkt över tråget. Stäng av motorn och ta bort muttern från botten av motorn med hylsa och spärrskaft. Låt motoroljan rinna ut i avloppet pan. Sätt tillbaka och dra åt muttern.
3

Ta bort den svarta oljan locket från sidan av motorn genom att vrida locket åt vänster (moturs) tills locket lossnar från motorn. Oljan cap är på den vänstra mitten sida av motorn precis ovanför mul redskap mixtra. Sätt tratten i hålet och häll 2,5 liter tvåtakts motorolja i vevhuset. Ta bort tratten och byt oljan locket till motorn genom att vrida locket till höger (medurs) tills det är ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117809.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.