Hur man tar bort en Golf Cart Motor

Motorsport golfbilar blev först populärt på 1940-talet. På den tiden var de oftast används av personer med funktionshinder, men dessa dagar de visar upp överallt på banan. De flesta golfbil motorer drivs med el eller gas och kan nå hastigheter på 15 till 20 mph. Vagnen motor behöver tillfälligt underhåll, vilket i de flesta fall kommer att kräva dig att ta bort motorn. Saker du behöver
Skruvmejslar
mutterdragare
Duk
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Park vagnen på en stabil, plan mark och ta bort paneler som täcker motorn. Notera placeringen av dessa paneler, eftersom du kommer att behöva byta ut dem senare. Med vissa modeller kan du behöva ta bort andra delar av vagnen (dvs. taket, säten eller golvmattor) innan du kan komma till motorn. Koppla bort den negativa batterikabeln hjälp av en skiftnyckel.
2

bort de olika bultar och klämmor som håller motorn på plats och koppla bort alla andra komponenter och ledningar. Ställ fästelement åt sidan för nu.
3

Tappa ur olja, kylvätska och bränsle från motorn in i separata behållare.
4

Lyft motorn ur väl med hjälp av en partner. Torka bort smuts och skräp från motorfästen med en trasa indränkt i en blandning av vatten och bakpulver. Utför reparationer på motorn eller installera ersättande motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118272.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.