Lägga till en toalett RV Cassette & Shower

En kassett toalett och dusch är en fristående plast anordning som ser ut och fungerar på samma sätt som Porta-Johns bekant från idrottsevenemang, utomhus konserter och byggarbetsplatser. Den primära skillnaden från Porta-John är att i en kassett toalett utflödet hålls i ett utdragbart tank, eller kassett, under toaletten. Denna kassett kan avlägsnas för tömning och sköljning genom en tillträdesdörr i utsidan av RV, så att avfallet inte behöver föras genom fordonet. Fabriken installation av en kassett toalett och dusch kommer att lägga i regionen på $ 1000 till dess inköpspris, men tillägg av en som en gör-det-själv-projekt är ett relativt enkelt projekt. Saker du behöver
kassett toalett och dusch
Tätningsmedel
Hushållens Toolkit Review Cirkelsåg Or | Jigsaw
Visa fler instruktioner
1

Planera placeringen av din kassett toalett och dusch som en kompromiss mellan en bekväm sitthöjd inuti fordonet, och en servicelucka plats på utsidan som är tillräckligt låg för den fyllda kassetten tas bort utan besvär. De flyttbara tankar håller normalt cirka fem liter avloppsvatten, så kommer väga ca 40-lbs. när den är full.
2

Rensa ett område i din RV för att rymma kassett toalett och dusch. Platsen måste tillåta tjänsten port av kassetten, oavsett åt vänster eller höger, för att vara tätt mot en yttervägg.
3

Följ instruktionerna som levereras med din kassett toalett och dusch. Vanligtvis kommer du att använda en tillverkare-som mall för att markera rätt storlek skuren linje på väggen där serviceluckan ska placeras. Innan skära hålet, använd en stud locator för att säkerställa att det inte finns något förinstallerat ledningar eller ledningar, och inga medlemmar support eller fälgar, passerar genom området. Skär hålet med en cirkelsåg eller sticksåg.
4

Fäst kassetten toalett och dusch på plats med hjälp av tillverkaren som fästelement. Eftersom den nya enheten är en helt självständig enhet, finns det ingen VVS eller ledningar göras. Om läget är inne i en våt dusch, tätning runt alla kanterna på nya enheten med badrum /kök silikon.
5

Använd cut-out panel av RV väggen för att tillverka en slagdörr som , när den är öppen, ger obehindrad åtkomst till kassetten och färskvatten fylla församlingar ny toalett. Se till att dörren är vattentät med en gummitätning för att hålla regnet ute, en pre-skumlist säljs av lagerlokaler hem förbättring att skära fönster utkast kommer att fungera bra. Montera den lämpligaste typen av hasp eller låsa dörren som kommer att hålla den stängd när RV pågår.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118314.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.