Hur Re-avdelning en skolbuss, som en husbil i North Carolina

Turning en gammal skolbuss i ett fritidsfordon kan vara en rolig och givande projekt. Men arbetet kan göras i onödan om du stöter på en hake i registreringsprocessen. Tack och lov, det är inte svårt eller dyrt att re-titel din skolbuss som ett fritidsfordon i North Carolina. Saker du behöver
North Carolina körkort: äldre titel för skolbussen
Visa fler instruktioner
1

Se den tidigare säljaren har tecknat en ren titel för skolbussen över till ditt namn, eller att din befintliga titeln är fri från panträtter.
2

börja konvertera skolbussen i ett fritidsfordon. Alla renoveringar behöver inte ha avslutats innan åter textning din bil som ett fritidsfordon i North Carolina. Addera 3

Ta buss registrering, North Carolina körkort och kontanter eller checkhäfte till en division av motorfordon registreringsskylten Förnyelse Office. Skaffa och fylla i "Body Form Stil Correction."
4

Komplett pappersarbete för din North Carolina bil titel. Har alla former attesterad i registreringsskylten förnyelse Office.
5

Betala alla avgifter ($ 28 för titeln, $ 5 för notarien tjänsten, plus skatten på din bil). Meddela din nya registreringsskylten och fordonets titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117658.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.