Min Furnace kan inte köras på en Auto Mobile Home

Ugnen på din husbil hålla dig varm när camping eller reser i kallare klimat. När ugnen slutar fungera, det finns en del felsökning tekniker du kan använda för att fastställa orsaken till felet. Underhålla din ugn kan minska risken för husbil ugnen inte fungerar när du behöver den. Transformator

Transformatorn minskar kraften skickas från strömförsörjningen till kraven i ugnen. När transformatorn misslyckas, är makten inte skickas till ugnen och det kommer inte att fungera. Om piloten lyser fortfarande, men ugnen fungerar inte, vrid termostaten till en högre inställning. Om du hör ett klick, är transformatorn fungerar. Om du inte hör ett klick, har termostaten misslyckats. Kontrollampan tänds gasbrännaren på en ugn, börjar ugnen
Signallampa

. Om piloten ljuset är ute, måste du återtända piloten ljuset för att få ugnen att fungera. Ett termoelement är en elektronisk apparat som känner av om det finns tillräckligt med värme från piloten ljus att tända gasen i brännaren. När piloten ljuset är ute, kommer termoelementet s ventilen stänger, stänga av gasflödet till brännarna.
Bränsle eller Power

Mest husbil ugnar köras på propån, från en tank placerad på utsidan av vagnen. En elektrisk ugn pressar luft genom värmeslingor och in ventilerna kör hela husbil. Varje gång det är en förlust av kraft och bränsle, avslutar ugnen fungerar. Kontrollera om du har propan i tankarna eller om brytaren i den elektriska panelen är på. Om du har bränsle och makt vilar problemet någon annanstans.
Coil

Värmeslingor på en elektrisk ugn kan gå dåligt, vilket gör att ugnen inte fungerar. Luft kommer att blåsa genom ventilerna, men luften kommer inte att vara värme berättar hans ma. Byt värmeslingorna inne i husbil elektriska ugnen för att göra ugnsarbete ordentligt.
Termostat

Termostaten reglerar temperaturen inställningen på ugnen. Om en termostat går dåligt, känner ugnen inte hur varmt att få. En ugn som inte vet vad den önskade temperaturen är, kommer inte springa eller ens slå på för att värma husbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118722.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.