Predator 90 Transmission Specifikationer på en Polaris

Polaris är en av de största tillverkarna av terränggående fordon (ATV) i USA. Predator 90 var en 89 cc ATV som tillverkades för sista gången år 2006. Under sitt sista år, var Predator 90 trea av 34 ungdomar ATV i 2006 av användare på betyg hemsida ATV.com. Det innehöll en transmission som var lätt att använda för unga ryttare. Specifikation

Liksom Sportsman 90 och Predator 50 ATV från samma år, kom Predator 90 försedd med en tre-växlad, automatisk och kontinuerligt variabel transmission (CVT). Det fungerade i samband med en bakhjulsdriven slutväxel kedja och presenterade neutral /back utöver framåt körning. Det var i stånd att ett till 38 mph med denna överförings.
CVT Fördelar

Predator 90 är kontinuerligt variabel transmission var till fördel för ett antal skäl. Först, är det liknar en automatisk växellåda i att kontrollerna är mindre komplexa --- bara en acceleration och en broms, utan kopplingspedal. Det kan vara lättare för oerfarna förare att hantera. Vidare är uppgiften att flytta rpm gjort med mindre styvhet än med en traditionell automatlåda. Sålunda har motorn större effektivitet eftersom det inte är begränsad till specifika växlar. Detta ger ATV mer makt, mer bränsleeffektivitet, och en mjukare körning än med en traditionell automatlåda. Ändå kan vissa ryttare kan försvagas genom den högre motorljud som en CVT skapar.
Predator 90 Recensioner

ATV Source nämner enkel användning av transmissionen som en av fördelarna för Predator 90, särskilt för unga förare. Granskarna har också rapporterats vara nöjd med kraften av denna ATV, vilket kunde få en 29-årig recensent upp många stora kullar. Det har varit några klagomål angående överföringen design. Specifikt har en E-klämma placerad inuti transmissionen blivit löst för vissa granskare, vilket gör att ATV försöka gå framåt och bakåt samtidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117919.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.