Hur till Ändra ATV Skivbromsar

Skivbromsar på ATV har bara en viss mängd av livet, och måste bytas med vissa tidsintervall som anges av användarnas manualer. Emellertid är processen ganska enkel, och kräver endast några vanliga verktyg. Saker du behöver
Standard verktygssats
ersätter bromsskiva
Byte bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Använd en hylsnyckel skruva klacken bultar, ta sedan bort däcket på sidan av ATV där bromsning sammanställning finns (oftast vänster sida på de flesta märken av ATV). Ställ ATV på ett block, vilket gör att sidan av ATV att hålla sig upprätt och tillgängliga.
2

bända upp bromsbelägg inom broms montering med en liten skruvmejsel. Skjut hela enheten uppåt och bort från bromsskivan.
3

Demontera båda bromsbeläggen genom att skruva loss de bultar med en stjärnskruvmejsel. Var noga med att inte tappa brickorna ligger precis nedanför bultar.
4

Avlägsna bultarna som fäster bromsskivan till drivaxeln. Skjut försiktigt bromsskivan från axeln och ställ den åt sidan.
5

Skjut en ny bromsskiva på axeln axeln och fäst det med bultarna du bara bort.
6

Skjut nya bromsbelägg till broms montering och säkra dem med bultar och brickor. Skjut sedan broms montering tillbaka ner på bromsskivan. Vicka runt försiktigt för att få bromsbeläggen att stänga över bromsskivan.
7

Placera däcket tillbaka på ATV och fäst det med sina hjulbultar. Se till att få dem så tätt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117457.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.