Så ändrar Bromsbelägg bak på en ATV

De bakre bromsarna på din All Terrain Vehicle hjälpa dig att sluta ATV och låter dig glida runt varv. Om bakbromsen fungerar korrekt kommer du inte att kunna stoppa, riskera allvarlig skada, och du kommer inte att kunna rida din ATV så hårt och så fort du vill. Göra en broms jobb på din ATV är en universell jobb. Inte många ATV bromssystem är annorlunda, om du inte har gjort några allvarliga förändringar till det för racing. Saker du behöver
Jack
4-hjuling däck verktyg
platt skruvmejsel
Nya bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Ta bort mutter som håller hjulet vid ramen med däcket verktyget. Muttern kommer att vara i mitten av hjulet. Placera domkraften under bakre sidan ram av ATV och palla upp det. Dra däcket bort från ATV och ställ hjulet åt sidan.
2

Lokalisera bromsbacken vid toppen av rooter. Den rooter är den stora metallskiva med hål i det bifogade till axeln. Bromsen sko är metallstycket som är ansluten till toppen av rooter. Den rooter kläms i mitten av bromsskon.
3

Dra bromsskon ur montering och bort av rooter. Du kommer att behöva dra hårt uppåt för att få bromsen skon lossnar av rooter. Använd platt skruvmejsel att bända bromsbeläggen ur bromsen skon. Bromsbeläggen är de flänsar fästa vid den inre bromsskon. Tryck inte på bakre bromspedalen medan bromsen skon är avstängd av rooter.
4

Skjut nya bromsbelägg till bromsen skon på samma sätt som de kom ut. Tryck ner tillräckligt hårt för att knäppa dem på plats. Bromsbeläggen kommer att göra ett knäppande ljud när de låses på plats. Byt bromsskon till rooter. Du måste trycka hårt på bromsen skon och se till att bromsen skon är ansluten till kopplingen.
5

tillbaka hjulet på axeln. Sänk den bakre delen av ATV till marken. Sätt tillbaka och dra åt muttern till mitten av hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117552.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.